Szerintetek romák többségben lesznek kb. 50 múlva itthon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 17:44
2/12 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy már most is többen vannak.
3/12 anonim válasza:
50 év múlva lehet nem is lesz Magyarország magyar kézen...főleg ha így megy tovább :d egyébként meg kit érdekel
5/12 A kérdező kommentje:
Es milyen statisztika alpjan mondjatok ezeket? Mert nalunk sokan vannak es a kornyezo telepuleseken is. Bar nem olyan putris ciganyok hanem a legtobbjuk normalis hazakban elnek.
2022. márc. 4. 18:30
6/12 anonim válasza:
KSH:
2001: 189 ezer
2011: 309 ezer
Csak a válaszadók közt.
8/12 anonim válasza:
Szerintem már most is többségben vannak. Mindnek van minimum 7 gyereke. Amint ivarérettek szülnek is.
Mint a kóbor macskák. Ha van egy anya macska, egy éven belül igazi kolónia lesz a környéken.
9/12 anonim válasza:
Ha a fél- és negyedromákat is közéjük sorolnák, már most is ők lennének többen.
10/12 anonim válasza:
Főleg így, hogy sok nehezebb sorsú magyar családból származó magyar lányok is kezdenek elcigányosodni, cigány csávókkal alapítanak családot, így esélyes, hogy nem kell 25 év se.
Példa: 2014-ben voltam elsős gimis. Az évfolyamunkon volt kb 2-3 cigány gyerek átlagban. 2018-ban voltam végzős, és emlékszem, kicsit megdöbbentünk, hogy az elsősök között kb minden osztályban majdnem a fele cigány.
De tudjuk, hogy vannak rendes cigányok is, blablabla...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!