Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha Magyarországon belül...

Ha Magyarországon belül bárhova költözhetnél, hova költöznél?

Figyelt kérdés
Melyik városba/faluba?
tegnap 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Balatonfelvidék valamelyik kis falujába. Vagy Füredre.
tegnap 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Ahol a legkevesebb a bevándorló, és a kisebbség, legalacsonyabb a bűnözési ráta, tinikéselések, drogosok, és aránylag magasabbak a bérek/ lakbér-ingatlanárak aránya (könnyebb a megélhetés), es tisztább az egész(nem hányinger mocsok bűz a közterület stb)

Semmiféle tájékozódásom nincs ilyenekben.. Tippre talán Dunántúl, vagy Baranya megye?

tegnap 20:24
 3/10 anonim válasza:
53%

Pilisszentivánra. A déli végébe ahol csend van. Lehet én jártam kevés helyen, de én ennyi random barátságos emberrel sehol nem kezdtem el az utcán beszélgetni, mint ott.

(Lehet csak pillanatnyi benyomás volt.)

tegnap 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Budapest Rózsadomb
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Sehová, maradnék ahol vagyok. Nem valami szuper hely, de itt vannak a gyökereim, a rokonaim, a barátaim, egész életemben itt éltem. Ismerem az embereket, ők is engem. Na jó, ez néha kellemetlen is tud lenni :-D Nem akarnék mindent elölről kezdeni.
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Esztergomba.
tegnap 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem ismerek minden települést, várost, de oda, ahol nagyon kevesen laknak, pl.: Nemesmedvesbe.
tegnap 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Rózsadomb (BP).
tegnap 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egerbe.
tegnap 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Sehova. Itt nőttem fel, itt vannak olyan értékes emberi kapcsolataim, ismertségeim, amit nem 1 hét alatt építettem ki. Ezt nem becsülik sokan és azon hiú ábránd reményében mennek külföldre, hogy majd nekik ott jobb lesz. Ui.: nem vagyok fideszes.
ma 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!