3. kerület Szentendrei úton 10 emeletes panelban 3. emeleten milyen lakni ahol az ablak a Szentendrei útra néz?
Figyelt kérdés
De a Hármashatár hegy is látszik az ablakból. Szerintetek jónak tűnik?jan. 21. 20:49
1/3 A kérdező kommentje:
A Szentendrei út és Bogdáni út sarka.
jan. 21. 20:50
2/3 anonim válasza:
Előnyök: Kitűnő a tömegközlekedés: 9-es busszal átszállás nélkül érhető el a belváros, 34-essel vagy 106-ossal pedig a H5 hév és M3 metró tíz percen belül. Pár lépésre van Príma (CBA) és öt perc autóval az Auchan. Valóban szép a kilátás. A környék biztonságos, nincsenek cigányok vagy lesüllyedt emberek. Villamos nem csattog arrafelé.
Hátrányok: A főút, amire az ablak néz, állandóan forgalmas: zajos, büdös. A közvetlen környezet nem szép, panel panel hátán. Mivel Buda, ezért drága, hiába panel.
3/3 anonim válasza:
Én olyan közel nem költöznék a forgalmas úthoz. Megnéztem, ott 20 méterre mennek el az ablak előtt az autók. Ha mondjuk lenne vagy 50 méter távolság az útig, akkor szóba jöhetne, de ilyen közel nekem nem. Vagy csak akkor, hogyha van egy beépített erkély, az szinte teljesen kiszűri a kinti zajokat. De akkor is problémás nyáron, mikor nyitva akarod hagyni éjszakára az ablakot. Vagy pedig klíma kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!