1/8 anonim válasza:
Sose élnék Amerikában (pedig lett volna rá lehetőségem), szóval nem. A politikai helyzettől függetlenül, mind kulturálisan, mind társadalmilag nagyon messze áll tőlem az, amit Amerika képvisel.
3/8 anonim válasza:
Nem, de ez csak részben van Trump miatt.
4/8 anonim válasza:
Soha nem élnék ott. Az európaihoz képest 0 történelemmel rendelkeznek, számomra pl. fura lenne egy olyan városban élni, ahol nincs egy olyan tipikus történelmi városmag, mint Magyarországon vagy Európában a legtöbb valamire való városban. Ezen kívül hiába csábítják oda a legjobb tudósokat, de a lakosság jó részéről (dokumentumfilmek, videók stb. sokasága alapján) az a véleményem, hogy tragikomikusan műveletlenek és rettentő ostobák, bármilyen komteót, szektás hülyeséget elhisznek. Emellett rettentően irritál a műkedvességük, a mézesnázas stílusuk, amiről én úgy érzem, nem belülről jön. Egyszerűen mintha az lenne nekik beprogramozva, hogy kedvesnek, vidámnak, gomdtalannak kell látszani, mert ez Amerika, ahol minden tökéletes. Aztán gondolom mindenki jár a pszichológusához. Emellett nekem ez a tipikus protestáns eredetű életmód se feltétlenül tetszik, hogx kb. semmi állami gondoskodás, mindent magadnak kell intézni, csak és kizárólag magadra számíthatsz. (Az eltúlzott jóléti intézkedéseknek sem vagyok a híve, de az USA a másik véglet.)
5/8 anonim válasza:
Nyilván tény, hogy nem jártam ott, de azért nem 2 perc volt, ami alatt fokozatosan kialakítottam ezt a véleményt, szóval elnöktől függetlenül biztosan nem élnék ott. #4 voltam.
6/8 anonim válasza:
Egyaltalán nem élnék ott. Ha mégis, asszem azt a 4 évet valahogy kidekkelem, többet úgyse lehet elnök belőle.
7/8 anonim válasza:
Igen, szívesen függetlenül attól, hogy ki az elnök. Sose izgatott a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!