Ha egy anya szomszedtol gyerekfelugyeletet kér kb 10 percre
a férje miatt.miert nem segitenek?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiság.
Hallottam hogy egy férj elkezdett otthon dühöngeni, a szomszédok meg a folyosón hallgatták. Az anya kiment féltésből, hogy a gyereket kicsit fogadják e mig lenyugszik a férje
En vigyaznek a gyerekedre, mint szomszedod ha pl. el kell ugranod ugyet intezni, de ebben az esetben, amit leirtal nem.
2022. márc. 3. 22:04
32/40 anonim válasza:
Nem vigyáznék így a gyerekre, de hívnám a gyámügyet, hogy nézzenek rá a családra.
2022. márc. 3. 22:05
33/40 anonim válasza:
Én a rendőrséget hívnám ki, de azt is úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én voltam. Nem hiányzik, hogy utána engem is terrorizáljanak. Amúgy bírom az ilyen áldozathibáztató kommenteket, hogy "miért nem lép le" stb. Lenne bennetek egy kis empátia..
2022. márc. 3. 22:56
34/40 anonim válasza:
Mert nem keverem bele a saját családomat egy agresszív állattal való balhéba, mert anyuka életképtelen.
2022. márc. 4. 03:34
35/40 anonim válasza:
Én pl azért nem vállalnám ebben az esetben mert nem akarok belekeveredni. Anyakamra járnának utána, mert "rám lehet számítani", egyszer már segítettem. Hát nem, köszi.
Amúgy se vállalnám, mert utálom a gyerekeket és nincs kedvem ingyen pesztrálni egy vadidegen kölykét.
2022. márc. 4. 06:07
36/40 anonim válasza:
"Amúgy bírom az ilyen áldozathibáztató kommenteket, hogy "miért nem lép le" stb." - Igaz, azt is lehetne kérdezni, hogy miért jött vele össze. 😉 Ne haragudj amúgy, biztos nehéz egy agresszív állattal, de annyi lehetőség lenne segítséget kérni, és kapna is. Nálunk van egy alkoholista hülyegyerek, az anyját is veri, ha bekattan, a lakókat is zaklatja, de csak akkor vinnék el, ha az anyja nyomná fel, ő meg nem teszi úgy sem, hogy az egész ház mellette állna ebben, és nem lenne mitől félnie. Bocs, ha erre azt mondom, hogy hülye, én előbb fogok innen elköltözni.
2022. márc. 4. 07:35
37/40 anonim válasza:
Azt hittem, a kérdés a szokásos "csak 10 percre leszaladok boltba, áthozhatom addig?" szitukra vonatkozik, ami sosem csak 10 perc, és amúgy sem szeretem a gyerekeket és nem az én dolgom, szóval nem vállalok ilyeneket.
De természetesen a kérdésben felvetett helyzetben vállalnám a gyereket 10 percre (vagy ameddig szükséges), hiszen az, hogy fizikailag veszélyben van, nagyobb horderejű, mint hogy én mit érzek a gyerekekkel kapcsolatban. A saját lakásomból hívnám a rendőröket, a dühöngő szomszédnak meg az isten irgalmazzon, ha megpróbál bejönni a lakásomba.
2022. márc. 4. 18:22
38/40 anonim válasza:
Mert nekem semmi közöm az ő dolgukhoz - nem kötelező egy agresszorral élni.
Ha áthozza a gyerekét, és aztán a férj meg rámrúgja az ajtót, esetleg még meg is sebesít... hát, köszi, nem.
2022. márc. 5. 14:06
39/40 anonim válasza:
37 - A saját lakásomból hívnám a rendőröket, a dühöngő szomszédnak meg az isten irgalmazzon, ha megpróbál bejönni a lakásomba. - mondod ezt 120 kg kigyúrt emberként. Ülj le...
Én 55 kilós nőként inkább nem pattognék egy agresszív idiótának.
2022. márc. 5. 14:07
40/40 anonim válasza:
Utolsó... 52 kg vagyok, szerintem nyertem. De senki nem is várja el tőleg, hogy ilyet csinálj (120 kg-os "kigyúrt állattól" se várnám el, hogy beavatkozzon valamibe, ami nem az ő dolga), én csak azt írtam le, hogy én viszont megtenném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!