Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hazamenjek vagy maradjak?

Hazamenjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Sikerült az elmebeteg anyáméktól elmenekülnöm, mert 70 éves apámat már nem érdekli a koronavírus és idejöhettem. Amint megtudtam, indultam is, hogy végre nyugodtságban lehessek. Itt vagyok már 5 napja, elfogytak a tiszta ruháim, mert összesen 3 napra elgendő ruhát hoztam. Emellett kicsit átestem a ló túloldalára, mivel vége az egyetemnek nekem februárig, ezért egész nap fekszem. És hát nem akarom, hogy elvizesedjen a tüdőm, tényleg csak a wc-re állok fel sétálni, meg a konyhába kajáért. Hiányzik a gamer számítógépem (játékfüggő vagyok) és itt csak egy középkategóriás laptopom van, amin még a böngésző is akadozik néha, így játszani nem tudok, laptopon és telefonon youtube videók nézésével próbálom pótolni a hiányt. Aztán hiányzik az autóm és nemrég kapott új akksit, ami miatt naponta kellett volna használnom, most lehet megint tönkrement. És vezetni is szeretnék néha. De ugye anyámnál van az autó, mert drága ideautózni, meg Pesten annyira nem szerencsés kezdőként vezetni, így vonatal jöttem apámhoz. Apa nem szeretné, hogy visszamenjek abba a szennybe anyáékhoz. Ti hazamennétek vagy maradnátok itt februárig vagy esetleg véglegesen?

(Martin)

2020. dec. 12. 15:42
A kérdező szavazást indított:
Maradjak februárig, kell egy kis pihi
Maradjak véglegesen és hagyjam ott a vidéki egyetemet
Menjek haza, mert ennél az elmebeteg anyám is jobb
Egyszer itt pár napig, egyszer ott pár napig (drága)
29 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Miért nem viszed apudhoz a dolgaidat? Mosógép nincs??
2020. dec. 12. 15:47
 2/32 A kérdező kommentje:
Nincs mosógép. 3 hetente megy bubbles mosóba, de drága folyton menni. Hirtelen felindulásból jöttem egy iskolatáskányi cuccal csak.
2020. dec. 12. 15:50
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Miert nem veszel csori nagyapadnak mosogepet ha már nala elsz?
2020. dec. 12. 16:03
 4/32 A kérdező kommentje:
Apám és nem nagyapám. Amúgy azért, mert összvagyonom olyan 10 ezer forint. Egyetemista vagyok, 21 éves és nem dolgozom mellette, mert nem bírom egyszerre a kettőt.
2020. dec. 12. 16:07
 5/32 anonim ***** válasza:
30%
Akkor szoval rajta elösködsz. Es motivaciod sincs semmire ha jol ertem.
2020. dec. 12. 16:09
 6/32 A kérdező kommentje:
Már a diák is élősködőnek számít? Értem...
2020. dec. 12. 16:12
 7/32 anonim ***** válasza:
31%
Ebben az esetben jah.
2020. dec. 12. 16:23
 8/32 A kérdező kommentje:
Miért is?
2020. dec. 12. 16:24
 9/32 anonim ***** válasza:
95%
Lehet kézzel is mosni, csak mondom. Azért élősködsz, mert sehogy sem segítesz az idős apukádon, se diákmunkával, sehogy.
2020. dec. 12. 16:26
 10/32 anonim ***** válasza:
42%
diákmunka és albi. méb mindig ez a legjobb
2020. dec. 12. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!