Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hazamenjek vagy maradjak?

Hazamenjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Sikerült az elmebeteg anyáméktól elmenekülnöm, mert 70 éves apámat már nem érdekli a koronavírus és idejöhettem. Amint megtudtam, indultam is, hogy végre nyugodtságban lehessek. Itt vagyok már 5 napja, elfogytak a tiszta ruháim, mert összesen 3 napra elgendő ruhát hoztam. Emellett kicsit átestem a ló túloldalára, mivel vége az egyetemnek nekem februárig, ezért egész nap fekszem. És hát nem akarom, hogy elvizesedjen a tüdőm, tényleg csak a wc-re állok fel sétálni, meg a konyhába kajáért. Hiányzik a gamer számítógépem (játékfüggő vagyok) és itt csak egy középkategóriás laptopom van, amin még a böngésző is akadozik néha, így játszani nem tudok, laptopon és telefonon youtube videók nézésével próbálom pótolni a hiányt. Aztán hiányzik az autóm és nemrég kapott új akksit, ami miatt naponta kellett volna használnom, most lehet megint tönkrement. És vezetni is szeretnék néha. De ugye anyámnál van az autó, mert drága ideautózni, meg Pesten annyira nem szerencsés kezdőként vezetni, így vonatal jöttem apámhoz. Apa nem szeretné, hogy visszamenjek abba a szennybe anyáékhoz. Ti hazamennétek vagy maradnátok itt februárig vagy esetleg véglegesen?

(Martin)

2020. dec. 12. 15:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
innen hogyan csinálod a sulit februártól?
2020. dec. 12. 16:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Sehogy ha nem onlibe lesz. Bejárni oda vissza 4 óra.
2020. dec. 12. 16:54
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj ott véglegesen és iratkozz át egy közelebbi egyetemre, ha van. Vagy autóval járj be az egyetemre, ha a tömegközlekedésre írtad, hogy 4 óra.
2020. dec. 12. 17:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Jarj egyetemre pesten, add el autot, elorte felviheted vele a cuccaidat,vegyel fel diákhitelt. Akar estire is jarhatsz, munka mellett.

De en ott nem maradnek, ahol te voltal eddig.

2020. dec. 12. 17:49
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

1) Szappannal megdörzsölöd a ruhát, áztatod egy órát, utána alaposan kiöblíted, kicsavarod, szárítókötélre teszed. Ezt a hülye is meg tudja csinálni.

2) Azért szorulsz másokra a tanulás mellett, mert munka helyett elszarod az időt játékokkal. Kiváló alkalom a mostani, hogy visszamaradott gyerekből felnőtté válj, és abbahagyd a retardált játszást, amikor helyette magadat kéne fenntartanod.

3) Ha nincs pénzed, nyilván nem tudsz miből autót sem fenntartani. Normális ember addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér.

Most kaptál a gondviseléstől egy lehetőséged, hogy épeszű emberré összeszedd magad, önálló férfivá válj. Vagy élsz vele, és felnőtté válsz, vagy olyan retardált maradsz, mint anyád meg a húgod.

2020. dec. 12. 19:18
 16/32 A kérdező kommentje:

#15 Hát de más nem okoz boldogsát, csak a játék. Nem látom másban az élet értelmét. Keményfüggő vagyok. Igaz, nincs pénzem kocsira nagyberuházásokra, de a lehető legminimálisabban költök csak rá. Nem tudom mi baj, ha kicsit túllépünk a határainkkon.

#14 Pesti egyetem, húú. Na az a halálgyár. Ezt se bírom, nem hogy egy pestit, ahol olyan is van, hogy vizsgák, meg szigorlat. Isten ments.

#13 Kocsival csak 2 óra oda-vissza, na de minden nap kocsival 200 km? 200 km minimum egy 8 ezer forint, heti négyszer már 32. Haviban ez 130 ezer minimum. Úgy hogy nincs bevételem :D

2020. dec. 12. 20:13
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ne egyetemre jarj, hanem dolgozz, es tanulj mellette valamit..sok oktatas van hétvégén
2020. dec. 12. 20:35
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Ahol nincsenek vizsgák és szigorlat, az nem egyetem, se nem főiskola. Akkor te valami tanfolyamra jársz, nem egyetemre, de amihez a tanfolyamot tartó cég az egyetemtől bérel tantermeket.
2020. dec. 12. 20:44
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
Ha a játékon kívül semmi sem érdekel, nem kell továbbtanulnod. Ráadásul valami kamuiskolába jársz, ahol nincs vizsga, nem egyetem. hagy ott, tanulj használható szakmát. Pl. könyvelést, abból otthon dolgozva a havi 500 ezret meg lehet keresni napi 2-3 óra munkával. Ha vállalkozóknak csinálod privát könyvelőként.
2020. dec. 12. 20:55
 20/32 A kérdező kommentje:
#18 Érdekes, akkor a Dunaújvárosi Egyetem nevében csak alibiként van az EGYETEM? És a BSC a mérnökinfós szakomba is valami "bullshit shit c"? Nem, csak nálunk utálják a tanárok a vizsgát és 99% félévközi jegyes. Van vizsga, az 5 félév alatt összesen 2 darab volt és több nem lesz hála ég.
2020. dec. 12. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!