Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért baj ha édesanyával élek?

Miért baj ha édesanyával élek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Anyukámnál élek kertes házban. A barátaim, ismerőseim mindig csesztetnek hogy itt lenne az ideje elköltözni de mindig panaszkodnak a Lakbér miatt. Régebben dolgoztam most úgy gondoltam kicsit pihenek addig a félre tett pénzemből meg anyukám nyugdíjából szépen elvagyunk. Ez tényleg ekkora baj ?

2021. febr. 10. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Elég cinkesnek hangzik, én tuti nem ismerkednék ilyen 'férfivel', de ha neked jólesik, akkor nekem sem gond.
2021. febr. 10. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sem gond, de nekem sem kellene ilyen férfi, bocs.
2021. febr. 10. 19:28
 3/19 A kérdező kommentje:
Persze, barátnőm nincs. De nem is érzem magam még késznek rá. Örömlány hoz szoktam menni ha ugyvan. Köszönöm a válaszokat örülök hogy egy véleményen vagyunk
2021. febr. 10. 19:31
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a gond, hogy anyukáddal élsz, sokkal inkább, hogy nem akarsz dolgozni. 27 évesen mit pihensz ki?
2021. febr. 10. 19:31
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Az nekem is feltűnt. Csak úgy kiléptél a munkahelyedről, hogy pihenhess? Az emberek nagyrésze azért marad otthon, hogy saját lakásra gyűjtsenek, nem pedig pihengetnek anyuka nyugdíjából és megtakarításokból.
2021. febr. 10. 19:34
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem baj szerintem.Az viszont már aggodalomra ad okot ha most úgy döntöttél pihensz és azért nem dolgozol.Inkább feléled a tartalékod.Szóval azért van a tartalék,hogy utána ne melózz és feléld?Női szemmel úgy hívnám ezt hogy linkség.
2021. febr. 10. 19:34
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

A te életed, nemdebár. Miért lenne baj így élni?

Apropó, tudod, hova vezet ez az életmód? Tényleg oda igyekszel? Szándékosan?

2021. febr. 10. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

ennyit erről.. az is vonzóbb, ha kiszámíthatatlanul, cél nélkül hónapról-hónapra élsz, mint ha a szüleiddel laksz.

Komolyan a leprásokat nem kerülték ennyire a nők, mint a férfit aki otthon lakik.

Te is csesztethetnéd az ismerőseidet, hogy "már megint nincs pénzetek, pedig még csak 5.e van", "megint odaadtad a fizetésed felét a banknak?"

2021. febr. 10. 19:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem csesztettem őket megértem hogy rossz nekik. De lassan úgy jön ki az egész hogy irigyek rám. Persze dolgoztam,de felmondtam. úgymond ''szünetelek'' kicsit aztán vissza megyek dolgozni.:)
2021. febr. 10. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

9

Ja,nagyon irigykednek a mamahotelre.

2021. febr. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!