Miért baj ha édesanyával élek?
ez a muterod nyugdíjából elvagy ennyi idősen,azért furán hangzik.
mert ha muter nyugdíja mondjuk havi 5 kiló,akkor nem akkora para ez.
de ha csórinak ilyen 100-150 e és ahelyett,te adnál neki lóvét,leveszed tőle...nah ez nem lenne épp helyes cselekedet.
2021. febr. 10. 20:09
12/19 A kérdező kommentje:
Igazából már megkaptam a választ a kérdésemre hogy nem baj ha itt vagyok.De kedves utolsó nem belőle élek. Van félre rakva pénzem azt élem szépen lassan fel
wow hát tényleg, nagyon irigykedhetnek, majd tíz év múlva hogy fognak irigykedni, mikor nekik kész a ház hitelének a fele, neked meg egy fillér megtakarításod nincs, mert elpihented, meg munkád se nagyon, ugyanezen okból...
2021. febr. 10. 20:29
Azért ahhoz pofa kell, hogy 27 évesen valaki az anyja nyugdíjából járjon kûrvázni....
2021. febr. 11. 07:38
Önmagában nem lenne baj, de a te sztorid sántít...szedd össze magad.
Mi az hogy 27 évesen kipihened a munkát? Meg hogy ha úgy van kvzni mész...feléled a félretett pénzt...de minek ?? Gyűjts minél többet inkább hogy később saját lábra állhass ha eljön az idő...párkeresés nehéz lesz ezzel a mentalitással...
2021. febr. 11. 09:45
Nem irigyek a barátaid hanem jót akarnak neked.Inkább elvannak képedve.Pátyolgatni akarnak mint egy kis gyereket.Pedig nem kéne mert léhűtő vagy.Bocs.
2021. febr. 11. 16:48
Amúgy de, baj. Édesanyád nyugdíjából élsz, ami gondolom nem egy vagyon.
Te miből fogsz megélni, ha - ne adja az ég - történik vele valami? Illetve miből fogsz megélni nyugdíjas korodból?
Tudod, ott számít hogy mennyit dolgoztál.
2021. febr. 12. 11:34
18/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok ebbe belemenni, veszekedni Nem győzöm kihangsúlyozni van saját félre tett pénzem abból szórakozok,élek. Képzeld még saját autóm is van. De Már kaptam választ a kérdésre. Kedves utolsó ne gondold ennyire túl vedd kicsit lazábbra. Élvezd az életet. Az én dolgom hogy miből fogok élni nyugdíjas koromban Egyébként Most keltem fel:) remélem kész az ebéd.
Ne törődj vele. Az utolsó időket éljük. Több tízezrek Jézus eljövetelét várják. Isten is így akarja, hogy pihengess, a sok más hagy dolgozzon, minek...
2021. febr. 16. 18:24
Kapcsolódó kérdések: