Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért néz állandóan és miért...

Miért néz állandóan és miért mer végig a szomszéd csaj?

Figyelt kérdés
29 vagyok, pár évvel idősebb nálam az egyik szomszédom. Hát konkrétan (nem bantaskent) de el bírt volna egy fogszabajzót! Konkrétan az egész felső inyetol nem tudja becsülni rendesen a száját, kB 30kg, de ápolt ak tűnik. Nem bantaskent írom, de neki totál az ellentétek vagyok. Alltalaban melegítő én viszem le a kutyákat el, de akár hányszor találkozok vele, esküszöm kellemetlenül érzem magam mivel mindig annyira néz, bámul már, hogy muszaly elfordulnom (sportoltam világ életemben ami meglatszik, mindig igényes vagyok ha akar csak le ugrok). Meg egy helló se volt, hogy azt mondjam bunkó voltam talán. Csak egyszerűen nem tudom hova tenni. Már menekülök előle! Miért csinálja ezt valaki? Láttam már ment a susmus a hátam mögött amit szintén nem tudok hova tenni. Miért csinálja ezt valaki?
2021. dec. 28. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem bírtam végigolvasni. Először lapozd át a magyar helyesírás szabályai c. könyvet, utána írj ki kérdést, mert érthetetlen, amit írtál.
2021. dec. 28. 13:10
 12/19 A kérdező kommentje:

11# mi ez a támadás???

A kutyának meg légyszíves?

Elég undorító stílusod van, igen én meg nagyképű kettő közül nem tudom melyik a roszabb ;) ne irigykedj ennyire életem ;)

Tudtommal nem lett volna kötelező kommentelned igaz vagy igaz? Remélem ki élted a frusztraltsagot ad, mert most ki kell abranditanom... Nekem ezzel a megnyilvanulasoddal se cseszted el a napom :)

2021. dec. 28. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzi senki többnek magát veled ellentétben, de legalább tudnak helyesen írni. Valóban olvashatatlan a kérdésed szövege.
2021. dec. 28. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a valóságban pont olyan igényesen nézel ki, mint ahogy írsz és nem hisz a szemének.
2021. dec. 28. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ők is ilyeneket beszélnek rólad "hogy nem bántásként de ez a csaj... Ilyen meg olyan. Idétlen, gáz stb"

Komolyan ezt mi itt honnan tudjuk?

Vagy kettyós vagy kB bármi lehet

Vagy ez vagy az...

30/N

2021. dec. 28. 13:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Baromi igényes lehetsz ilyen írásmóddal…
2021. dec. 28. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de te sem vagy különb annál a csajnál akit leírtál...
2021. dec. 28. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te más, csak egy felfúvalkodott HP, aki annyira igényes, hogy egy épkézláb mondatot nem tud leírni helyesen.😅
2021. dec. 28. 15:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt.
2021. dec. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!