Szomszédban lakó középkorú férfi állandóan a házrésze előtt ül, s amikor jövök-megyek az udvaron bámulja a mellemet, a fenekemet. Hogy mondjam meg neki, hogy elég a bámulásból?
A gond akkor kezdodne ha meg az a bacsi sem bamulna meg :))
Egyszeruen ne is torodj vele szerintem.
2-es vagyok
Megertelek de ha tenyleg artalmatlan az illeto ne zavarjon szerintem.
Ha a jo pasik megbamulnak akkor megbamulnak a selejtek is…ez van, nincs miert zavarjon szerintem
Nem akarlak elkeseriteni, de amíg nem szólogat oda neked, joga van megbámulni. Sőt, odabent mást csinálni is joga van rád gondolva...
... ezt írnám, ha nem kamu lenne a kérdes, amit egy pasi írt ki, hogy igazolja, milyen felszínesek a nők. De a 3-as válasza lebuktatta.
#7 odabent mást csinálni, fantáziálni van joga.
tolakodó módon viselkedni (legyen szó akár pofátlan bámulásról, akár szólogatásról) nincs joga.
Amúgy meg ignoráld, ha csak néz, ennyi.
Ha követni kezd, menekülj és jelentsd fel
Én mindig is tudtam kezelni ezt, mert nekem mindig is voltak nagyobb problémáim, minthogy jaaaj, egy ápolatlan, csúnya ember élvezkedik a látványomon
Ha ha :))
Ujbol 2-es vagyok
Most latom jonnek a beszolasok az olyanok reszerol akil ugy erzik,hogy ok is selejtek es serti az egojukat ha egy jo not zavar ha selejtek bamuljak :)))
Nem kell haborogni fiuk,igaza van a lanynak mindenki erje be olyannal aki talal hozza ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!