Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédban lakó középkorú...

Szomszédban lakó középkorú férfi állandóan a házrésze előtt ül, s amikor jövök-megyek az udvaron bámulja a mellemet, a fenekemet. Hogy mondjam meg neki, hogy elég a bámulásból?

Figyelt kérdés
Házrészben lakom, ez azt jelenti, hogy egy nagy, hosszú ház fel van osztva négy kis házrészre, és közös udvarunk van. A szomszédban lakó (állítólag rokkantnyugdíjas) fickó folyton kint ül, farag, barkácsol az udvaron a saját házrésze előtt. Ha megjelenek, a szeme a pólóm közepén van, majd kiesik. Ha elmegyek előtte és visszafordulok, látom, hogy a fenekemet stíröli és a múltkor még a szája szélét is megnyalta az undorító figura. A bácsi a lukacsos atlétájában, a szakadt, 80-as évekbeli sortjában, fürdetlenül, izzadtan, a négy-öt fogával nagyon "vonzó" jelenség.

2021. jún. 24. 10:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Szólj neki hogy zavar, de ha úgy érzed hogy nagy baj van, akk szólj valakinek.
2021. jún. 24. 10:54
 2/24 anonim ***** válasza:
53%

A gond akkor kezdodne ha meg az a bacsi sem bamulna meg :))

Egyszeruen ne is torodj vele szerintem.

2021. jún. 24. 10:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Ha az utcán egy divatosan, márkás pólóban járó, csinos, jó kiállású, ápolt, fodrász által gondozott hajú, tökéletes fogsorú, fiatal srác bámul meg, az nem zavar. Ő megdolgozott érte, mert feccöl időt, pénzt és energiát a jó külsejébe. De az ilyen lepuszult, lelakott, mosdatlan emberi hulladéknak nincs joga engem bámulni. Hogy jön ő ehhez?
2021. jún. 24. 10:59
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ez egy bújtatott "bredpitteknek bezzeg mindent szabad" kérdés
2021. jún. 24. 11:01
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

2-es vagyok

Megertelek de ha tenyleg artalmatlan az illeto ne zavarjon szerintem.

Ha a jo pasik megbamulnak akkor megbamulnak a selejtek is…ez van, nincs miert zavarjon szerintem

2021. jún. 24. 11:02
 6/24 anonim ***** válasza:
36%

Nem akarlak elkeseriteni, de amíg nem szólogat oda neked, joga van megbámulni. Sőt, odabent mást csinálni is joga van rád gondolva...

... ezt írnám, ha nem kamu lenne a kérdes, amit egy pasi írt ki, hogy igazolja, milyen felszínesek a nők. De a 3-as válasza lebuktatta.

2021. jún. 24. 11:05
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
ne kajáljátok már be. ha tényleg egy ilyen helyzetben levő nő lenne a kérdező, az zavarná, hogy pofátlan ragadozó stílusban stírölik az otthonában, nem pedig az, hogy speciel egy igénytelen külsejű fickó teszi.
2021. jún. 24. 11:06
 8/24 anonim ***** válasza:
22%

#7 odabent mást csinálni, fantáziálni van joga.

tolakodó módon viselkedni (legyen szó akár pofátlan bámulásról, akár szólogatásról) nincs joga.

2021. jún. 24. 11:08
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy meg ignoráld, ha csak néz, ennyi.

Ha követni kezd, menekülj és jelentsd fel

Én mindig is tudtam kezelni ezt, mert nekem mindig is voltak nagyobb problémáim, minthogy jaaaj, egy ápolatlan, csúnya ember élvezkedik a látványomon

2021. jún. 24. 11:09
 10/24 anonim ***** válasza:
34%

Ha ha :))

Ujbol 2-es vagyok

Most latom jonnek a beszolasok az olyanok reszerol akil ugy erzik,hogy ok is selejtek es serti az egojukat ha egy jo not zavar ha selejtek bamuljak :)))

Nem kell haborogni fiuk,igaza van a lanynak mindenki erje be olyannal aki talal hozza ;)

2021. jún. 24. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!