Miért néz állandóan és miért mer végig a szomszéd csaj?
Figyelt kérdés
29 vagyok, pár évvel idősebb nálam az egyik szomszédom. Hát konkrétan (nem bantaskent) de el bírt volna egy fogszabajzót! Konkrétan az egész felső inyetol nem tudja becsülni rendesen a száját, kB 30kg, de ápolt ak tűnik. Nem bantaskent írom, de neki totál az ellentétek vagyok. Alltalaban melegítő én viszem le a kutyákat el, de akár hányszor találkozok vele, esküszöm kellemetlenül érzem magam mivel mindig annyira néz, bámul már, hogy muszaly elfordulnom (sportoltam világ életemben ami meglatszik, mindig igényes vagyok ha akar csak le ugrok). Meg egy helló se volt, hogy azt mondjam bunkó voltam talán. Csak egyszerűen nem tudom hova tenni. Már menekülök előle! Miért csinálja ezt valaki? Láttam már ment a susmus a hátam mögött amit szintén nem tudok hova tenni. Miért csinálja ezt valaki?2021. dec. 28. 12:27
1/19 anonim válasza:
Hát nem tudom; vagy tetszel neki, vagy a hátad mögött ismeretlenül kibeszél. Esetleg nem tűnik úgy mintha lenne valami mentális baja?
2/19 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva foggalmam sincs. De van az, az érzés mikor látod, hogy néz néz és már el kell fordulni annyira zavaró... Nem tudom mi baja lehet, még köszönni se köszöntünk soha egymásnak meg egy szót se váltottunk.
2021. dec. 28. 12:42
4/19 A kérdező kommentje:
Neeem, város :)
2021. dec. 28. 12:45
5/19 anonim válasza:
Azért mer végig, mert bátor, és nem fél.
7/19 A kérdező kommentje:
7 meg értelmezni se tudod a kérdést... Csaj vagyok e. Is iq bajnok
2021. dec. 28. 13:03
8/19 anonim válasza:
biztos meg akarja magát dugatni veled, ez a legkézenfekvőbb válasz. a második legvalószínűbb, hogy bolond. köszönj neki és válts vele pár mondatot és akkor ki fog bújni a szög a zsákból. szomszédot amúgy is illendő köszönteni.
9/19 anonim válasza:
Melyik mondatodból kellett volna rájönni hogy te csaj vagy??Mivel utaltál rá??A nagyképű még mindíg igaz rád.Te kisportolt,igényes jócsaj...rádnéz valaki és kombinálsz egyből hogy mit akarhat ugyan tőled miss tökélytől.
10/19 anonim válasza:
A helyesírásod is borzalmas, már bocs. 😟 Persze, biztos a telódra fogod mindjárt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!