Állandóan kötekszik, fenyeget, mit tegyek?
Én meg annyit mondanék neki legközelebb,hogy örülj neki hogy vannak nálad kisebbek,mert nem lenne kit megagyalnod,aztán mivel menőznél a haverok előtt?
Hallottam a múltkor azt beszélték rólad,hogy a veled egy súlycsoportban lévőktől fosol.
Szóval gyere adj egy fülest és meg lesz a boldogság mára is!
Aztán lefújnám valami legális paprika spray-vel
3. Félnek tőle ők is. 1 haver volt aki egyszer rászolt hogy álljon le, az történt hogy utána beleáált az arcába, rálökött, egy ideig ellenállt, de utána ideges lett és neki is vert 3-4 ütést.
Eléggé el van szállva magától ez a gyerek. Azt hiszi ő menő mert nagy családi házban lakik, sok pénze van meg jó kocsija egy szép környéken, jó nője meg haverjai akikkel lehet füvezni meg inni. Csak a baj az hogy a legtöbb dolog amivel felvág nem az ő érdeme, persze ez nem érdekli. Apja vállalkozásában dolgozik néha 1-2 napot azt ennyi, de még így is kap annyit mint egy átlag melós aki végigdolgozik egy hónapot.
Magassága meg hogy elvileg jóképű se az ő érdeme amúgy, mindig olyannal vág fel amiért semmit se kellett tennie, az hogy én úgymond szerencsétlenebb vagyok nem jelenti hogy kevesebb vagyok nála és ezért kell baszogatni. Gazdag gyerek aki elvan szállva magától, talán az apjának kéne szólni, vagy valami viperára gondoltam, csak hát akkor engem kicsinálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!