Mit lehetne kezdeni a szomszéd kutyáival, ha állandóan átjönnek?
Elvileg hozzá. De már az sem érdekelte, amikor normálisan jeleztük, hogy átjár a kutya, akkor sem csinált semmit, mi próbáltunk erről az oldalról.. még mikor enyhe célzással jeleztük, hogy tennénk fel belátás gátlót a kutya ellen, akkor is csak annyi volt a reakció hogy jolvan, szóval a legkevésbé sem érdekli.
Ellenben ha a hátsó kertünk végébe véletlen több, mint 10 cm-re nő a fű, már jelent minket a jegyzőnél, hogy elhanyagoljuk a területet. Na ilyen a szomszédunk :)
3-as tanácsát fogadd meg.
Egyébként tökmindegy, melyik oldali kerítésről van szó: ha a szomszéd tart kutyát, neki kötelessége olyan kerítést fölrakni, amin azok nem tudnak átjönni.
5!
Először a férjem hátra akarta csukni a hátsó kertbe addig, amíg nem tudjuk jelezni a szomszédnak, őszintén, Én egyből azt mondtam engedjük ki, nem érdekel mi lesz vele, próbáltunk szólni a gazdájának. Nekünk is van kutyánk, érdekes, Ő kerítésen békül tud maradni, de mégse akartam hogy a szomszéd kutyája miatt ugasson.
A probléma csak ott volt, hogy ez a kutya nem ment ki, bárhogy csaltuk/kergettünk, akármit csináltunk vele, nem ment ki. Így várta hát meg nálunk, hogy valaki szíveskedjen kijönni a szomszédba :D
Jelentsd a jegyzőnél.
Amúgy én szólnék neki ha továbbra is átjárnak agyon ütöm őket. Tennék ki egy adag fagyállót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!