Miért az menjen tanyára, aki csöndet akar, és aki meg állandóan hangoskodik, az mit keres a lakóházak között?
Figyelt kérdés
Miért nem az megy ki a pusztába, ahol senkit nem zavar a tevékenységével? Miért nem képes felfogni, hogy zavarja a szomszédot az állandó, hétvégi, ünnepnapi, karácsonyi, húsvéti, minden ünnepen flexel meg kalapál ez az idóta, meg a pockok lyukát tömi, de úgy, hogy zeng a ház. MI az istenért kell ezt neki mindig reggel csinálnia? Közel 80 évesen miért kell ilyen fogyatékos nemtörődömnek lennie??? Mondják, menjek én tanyára, ott nem zavar senki.. de nem igaz, hogy nem lehet megfordítani a dolgot, hogy ő kalapál folyamatosan reggel óta, nem érdekli, hogy hétvége van, vagy ünnep vagy akármi. Ilyen egy fogyatékos embert. Persze majd mindjárt jön, hogy én vagyok az, mert nem tudok együttélni.. Aki ezt a választ tervezi, az gondolkodjon el, hogy ő mit csinálna hasonló helyzetben, ha 3 műszakozna, és nem tudna aludni, mert a szomszéd állandóan hasogatja a kur** fát, meg üti a vasat, meg flexeli szét a házat?? Az ilyen valóban menjen ki a pusztára, ott nem zavar senkit. Komolyan ilyen idióta embereket, akik ipari dolgokat végeznek egy lakóházban meg annak az udvarán :@ :@2021. máj. 26. 16:44
1/6 anonim válasza:
Mert az atmoszféra határozza meg egy terület tulajdonságát.
Egy tanya azért tanya mert csendes, egy városi lakótelep pedig természetes, hogy zajos. Ehhez kell alkalmazkodni nekünk. Egy élőhelytől ne várd el, hogy alkalmazkodjon hozzád.
2/6 anonim válasza:
Ahol több száz, több ezer ember lakik egy négyzetkilométeren belül, ott törvényszerűen lesz köztük idióta, ezért. A tanyán biztos nem lesz körülötted egy idióta sem.
3/6 anonim válasza:
Engem sem érdekel, milyen ünnep vagy mi van, ha jó az idő a kinti munkákhoz, akkor elvégzem azt, legyen az favágás, fűnyírás, stb. Még akkor is, ha épp éjszakás műszakból megyek haza.
4/6 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy nem lehet mindenkinek minden ugyanolyan jó.. de, ha már nem először lett szólva a szomszédnak, hogy más pihenne ünnepnapon, akkor mi az istenért nem képes felfogni, hogy amit csinál az rohadtul zavaró a szomszédnak? Arra akarok kilyukadni, hogy ő azt hiszi, neki joga van akármikor hangoskodni, én meg erre azt mondom, hogy nekem jogom van pihenni, azért ünnepnap. Érdekes egy 30-40 év körüli új lakóparkban meg lehet egyezni, hogy ünnepnap senki ne hangoskodjon, csak, ha muszáj. Itt meg arról van szó, hogy ez mindennap hangoskodik... de, hogy még hétvégén vagy legalább ünnepnapon lenne nyugtunk.. az nincs. Az ilyen az menjen ki a pusztába. De komolyan. És amúgy családi házról van szó. Szerintem az sem visel el mindent, hiába nem egy fal választ el. De vannak ilyen gyökér öregek, akik csak azért is megmutatják, hogy ők valakik...
2021. máj. 26. 23:17
5/6 anonim válasza:
#3 jól teszed, nálunk falun is így megy.
6/6 anonim válasza:
Ezt én se értem.
Nálunk pl. a falu 95%-a normális és csendet akar, és van egy maréknyi flexfétises, tőlük zeng az egész település, és ők jönnek azzal, hogy mindenki más költözzön el.
Mondjuk én oda jutottam, hogy TÉNYLEG szívesen költöznék lassan tanyára, de akkor is kicsit nonszensznek érzem, hogy a normálisaknak kell lassan menekülniük, akik nem zavarnak senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!