Anglia egy élettelen, pénzmániás rideg hely?
Ahogyan az első válaszomban is írtam, úgy bánnak veled, ahogy te bánsz velük. Nem dicsérni kell őket (te mindenben ennyire szélsőségesen gondolkozol?), hanem normálisan bánni velük, nyitni feléjük. Nem "angolként" bánni velük, hanem emberként. Úgy bánni velük, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak, hangozzon bármilyen sablonosan.
Ne használd a Stockholm szindróma kifejezést, ha nem tudod, mit jelent. Nevetséges(ebb)nek tűnsz tőle. Annak való Anglia, aki azért ment oda, mert szimpatikus számára az ország és annak kultúrája. Aki teszem csak azért ment oda, mert jobb a fizetés, az persze, hogy szenvedni fog, de hát így járt; valamit valamiért.
26/N
Mo.-on tudtommal a szociopatákat azért elítélik.
Ömm,tudod Mo.-on hogy mennyi mindent nem ítélnek el,ami rossz,és mennyi mindent normalizálnak,ami rossz?
Ugye vágod,hogy egy apró kis szikra kell,és már fél Európában minden más?
Ez nem csak a francia parfümmel van ám így.
Konkrétan kutyaxar a magyar társadalom 99%-a.
Az,hogy máshol mi a reakció az megint más.
Minket könnyű megenni,és ez persze nem csak a számbeli adatok miatt van.
De mit kell észrevenni?
Ezt te mondtad,én pedig mondtam hogy miért ne lehetne valamit észrevenni.
Illetve mennyi mindent nem értékelnek,ami jó?
Nekem voltak már ismerőseim,barátnőim,akikkel odáig jutottunk hogy már majdnem működnek a dolgok.
Ugyan vége lett a dalnak,viszont a ritmusa megvolt.
Magyarul mondva megkóstolhattam a levest,de meg nem ehettem egy egész kanállal sem.
Tehát van az,hogy értékelve vannak dolgok,csak piszkosul kevés.
Az hogy egy kapcsolat nem működik,annak nem csak ez lehet az oka.
Viszont kétféle réteg van szerintem,amiről érdemes beszélni.
Legyen 3.
Vannak a másolatok,műemberek.
Vannak azok,akik normálisak.(1%)
0,5% az,akik valóban hajlandóak arra,hogy egy egészséges társadalomban normálisan viselkedjenek,jól álljanak hozzá,stb.
A másik 0,5% is normális,csak nem jön nekik össze.
Ugyanis attól függetlenül,hogy minden happy,attól még nem biztos hogy összeillenek.
Nem biztos,hogy elég kevés a különbség az elképzelt illető,akit
szeretnek,és az illető között.
A 99% pedig egyedi módon kiválaszt egy sémát a 20 közül(lehet ez több/kevesebb is,csak mondtam egy számot) és lavíroznak valahogyan.
Az 1% meg keresi a másikat.
Kell saját magára is reflektálnia az embernek,de ez nem szépíti meg a 99%-ot.
Mert mocskosul undorító.
Viszont Angliában lehet,hogy megkeresel mondjuk egye fene legyen 2000 font.
(Ha megkeresed)
De attól te még mindig egy átlagos gyerek vagy.
Magyarországon is vannak ám aranyásó qrvák...
Annyi a különbség,hogy kint ha megspórolna egy csomó pénzt melóval a kiscsaj,elmenne egy szegény xar országba,indítana egy vállalkozást a millióival,ami az új egy eurós lesz nemsokára,akkor gazdag lenne.
Itt éldegélne,nyilván ha baromi nagy összeget fektet be,akkor kevesebb problémája is lesz.
Több pénzt spórol meg,és mondjuk hamarabb kész az épületecske.
Több pénzt spórol meg,tehát mittomén,amíg meg nem jön az első kis összeg,addig is tud fizetést adni a melósoknak,csábítóbbat mint a többi.
Kész.
Nyilván ha oda születsz,akkor neked az átlag az átlag,de ha ott fejlődsz meg stb akkor tényleg össze tudsz spórolni annyi pénzt,hogy az hihetetlen magyar viszonylatban.
Mondjuk miért akarna ide eljönni?Hogy visszaváltsa fontra a pénzét,és kapjon érte 2 fontot?Ja,jogos.
Szóval igen,ott is vannak anyagias mocskok.
De itt nem ugyanezt tapasztalod?
31
Azért mentem oda, hogy kicsit elhozzak abból a vagyonból amit összelopkodnak világszerte és amiért most jólétben élnek. Persze az olyan magyarok mint te istenítik őket mert milyen nagyszerű országot építettek önerőből. Az, hogy az önerő itt rabszolgákat jelent az téged hidegen hagy vélhetően.
Én meg úgy bánok másokkal ahogy velem bánnak? Mi legyen hát? Patthelyzet van!
Na, pont erről írtam. Eleve negatívan álltál hozzájuk, amikor kimentél, miért lepődsz meg, hogy a negatívságod negatívsággal találkozik? Írok még egy sablonos mondatot: ha nem tetszik, menj máshová. Hidd el, csak jól járna mindenki.
Nem istenítem őket, viszont az a gyűlöletkampány, amit egymagad vezérelsz egymagadnak nevetséges. Szinte nincs olyan ország, ami sose ártott volna másik országnak, épp ezért röhejes, hogy múltbeli sérelmek felé fordulsz, amiket te meg se éltél. Ha egy mai indiai képes normálisan viszonyulna a mai angolokhoz (és ugye Indiának sokkal, de sokkal több sérelme van Angliával szemben), akkor neked, egy magyarnak miért nem megy ugyanez?
26/N
Upsz elnéztem,nem nekem írtad,hanem az előttem lévőnek.
Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!