Anglia egy élettelen, pénzmániás rideg hely?
19
Hát lebuktam. De mások válaszolnak tehát ha neked unalmas egyszerűen keress más kérdést.
Minél szegényebb az ország annál normálisabbak az átlagemberek szerintem.
18-as vagyok.
Ez kamu.
Közöttük is van egy csomó ugyanolyan,mint a gazdagoknál.
A cigányok,oroszok kutyavérű senkik. Egyedül xarni sem tudnak.
Lehet őket Isteníteni,de nem túl Szent állatok.
Vannak románok valóban,akiket nem érdekli ez a nagy dilemma és normálisak.
Melóhelyen én is találkoztam már 1-2 jófejjel,de tényleg.
Én azt nem értem,hogy jóval kevesebb mint 10 millió magyar él a földön,és megengedik maguknak hogy lesüllyedjenek egy bizonyos szintre.
Mert mi magyarok vagyunk,és Angliáról beszélünk.
Pl mi jobb ott,mint itt vagy mi jobb itt,mint ott kérdések merülnek fel.
24
De ha valami ugyanolyan szar Magyarországon akkor már nem is szabad észrevenni ugyanazt Angliában?
Miért ne lehetne?
1 kivétel van,ami pedig az hogy ami neked xar,az mindenhol xar neked.
Viszont az összes többit miért ne lehetne észrevenni?
26
De mit kell észrevenni?
Azt hogy az angolok szociopaták és erre kulturálisan bátorítják is az embereket?
Mo.-on tudtommal a szociopatákat azért elítélik.
Ha már történelem, mi aztán igazán világi balf@szok voltunk rohadt sokszor az elmúlt pár 100 évben, ami után folyamatos frusztráció meg sírás, picsogás van... Inkább hagyjuk más ország történelmét főleg negativan beállítva.
Mi nem megszerzett dolgokat veszítettünk, mi saját magunkat vesztettük el nagyrészt, olyan szuper politikai helyezkedéseink voltak. Amiben egyébként azóta is töretlenül élen járunk. Bárhova mész, tudják, hogy ebben az országban micsoda alja szar korrupció van.
Az fel se merült benned kérdező, hogy azért érzed rosszul magadat az angoloknál, mert egy nagyon gyűlölet gombóc vagy? Ilyen mentalitással mindenhol csak pufogni fogsz, mert túl buta vagy ahhoz, hogy felismerd magadat.
Nekem nagyon jó tapasztalatom van az összes angolszász néppel, mert nyitott voltam rájuk, elfogadtam a kultúrájukat és nem azért mentem ki, hogy helyben gyűlöljem őket. Amikor kijöttem volt egy olasz és egy thaiföldi lakótársam, egyiküknek se volt problémája az angolokkal, mindketten a mai napig itt élnek és szeretnek itt élni.
Másrészt te nem tartod nevetségesnek, hogy ki tudja hány kérdés után itt szidod az angolokat, mint egy hisztis kigyerek?
26/N
29
Hát a bánásmód és fogadtatás fényében egyáltalán nem tartom nevetségesnek. Mit kellene tennem, dicsérjem őket? Ha pofám vágnak odatartod a másik orcád is? Gondolom az ilyen típusú magyaroknak jön be Anglia ennyire, akik élvezik ha megalázzák illetve Stockholm szindrómásak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!