Anglia egy élettelen, pénzmániás rideg hely?
1.
Segítek,a 99%-a egy nagy rakás kamufos.
"De Magyarországon pont, hogy kíváncsiak a másik emberre."
Persze, ARRA kiváncsiak, kit hol lehet kibeszélni meg hoyg lehet átverni, de ha valaki bajban van, akkor SENKI nem foglalkozik vele!
EZ AZ, amibel Nyugat sokkal jobb, ott ugyan nem lesik, mikor jön hozzád valaki, vagy kivel jársz szórakozni, de ha segítségre van szükséged, akkor OTT VANNAK melletted és segítenek!
Ez az anglofob troll. Sajat tulajdonsagait vetiti egy olyan nepre, amelyiknek meg a vegbelebol sem ilyen szar jon ki.
Anglia az, ahol az Aston Martinban nem egy budos taho szabalytalankodik, es a csontkovacsnal azt is megtudod az utasarol, hogy sajat maga metszi a bokrait, es ugy viselkedik, mint egy normalis ember.
Én bármikor találkoztam más kultúrákból jött emberekkel,mindig jól elbeszélgettünk,stb.
És nem feltétlenül olyan helyekről jöttek,ahol gazdagok,vagy megélhetési okokból.
Akárhogy is nézem,a normális dolgok nem 100%-ban hely/pénzfüggőek.
Magyarország a föld körül forog,tehát ha Amerikában valami divatba jön,egyből jön valami csaj aki kint volt 1 hónapot azzal a szöveggel,hogy jajj ő már nem érti mit mondanak a magyarok,stb.
Illetve sok hlye miatt röhögnek rajtunk külföldön,és néznek le.
A föld nagy,nem gondolom hogy mindenkinek ott kellene leélni minden percét ahol született. Határok vannak,de a természet attól függetlenül és a szép helyek közt nincs semmi ilyesmi jogi kapcsolat.
Teljesen mindegy,hogy egy szép hely melyik ország területéhez tartozik,érdemes megnézni,stb.
Aztán ezer minden van,amit normalizált ez a kutyaxar működési elvű társadalom itt magyarországon,amikért más helyeken levágják a fejed.
Konkrétan eddig csak a saját honfitársaimmal voltam úgy,hogy sose jöttünk ki rendesen vagy bármi hasonló.
Kis célokban gondolkodtam először,tyúklépésekben minden könnyebb,és egy létrára felmászni csak akkor lehet,ha elérhetőek a fokok.
Idáig : 2 haverom van,akiket annak is lehet nevezni. A többi nem teljesít annyit,és nem elvárások alapján mondom ezt,hanem nincs meg a kölcsönösség.
Én felkelek akár hajnali kettőkor,ha neked nem indul a kocsid és üzleti útra indulsz és muszáj menned.
Te meg...
Hát te meg...
Én nem szoktam kérni,szerény vagyok mondhatni. Nagy ritkán ajánlja fel valaki,hogy segít valamiben is. Nyilván nem kérek meg senkit olyanra,és nem is akarok mert magamtól is akarok megoldani dolgokat.
Hiszen kell,ettől érzem azt hogy elégedett vagyok magammal,megfelelek a saját elvárásaimnak,de vannak dolgok ezen kívül is.
Barátnő : Hát...igen... örülnék neki.
Mindig is olyat kerestem,aki nem mentális játékokat játszik,hanem direkt,egyenes,őszinte.
Illetve a tömegcikkeket sosem kedveltem,mind ugyanolyan,annyiban különböznek hogy talán vannak sémák amiket lehet követni és kicsit eltérőek.
Aztán nekiállnak versenyezni,hogy na ki tud olyat,amit a másik nem.
Nem önmaguk fejlesztésére,csak már ösztönből.
Mert már nem látnak különbséget maguk,és mások között. Muszáj valami megkülönböztető jelzést alkalmazni.
Sosem voltak hatalmas elvárásaim,akiknek megvan az alapokból a legjobb képesítése,azok képesek bármire szerintem. Ennél többet hova kérjek?
Illetve ha az alapokból nem is a legjobb,de legalább a tudat hogy ezen a területen van hova fejlődni.
Én rengeteg mindenen mentem keresztül,sok kellemetlenségen is.
Pl nevelés hiánya miatt,sok dolog kimaradt az életemből,sokszor kiderült hogy hol is tartok mikor jött a próba. És mindenki más már kente-vágta mert nekik volt apjuk,anyjuk,stb.
Tehát el tudom mondani,hogy igenis fontos hogy az ember tanuljon számára hasznos dolgokat,legyen szó lélekről vagy bármiről.
De még egy olyannal sem találkoztam,akivel lehet filozofálni meg stb.
Kérdező, unalmas az állandó angol ekézésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Ha nem tetszik, hagyd el Angliát, hidd el, senkinek se fogsz hiányozni a gyűlölködéseddel és frusztráltságoddal.
18
Minél szegényebb az ország annál normálisabbak az átlagemberek szerintem. Persze van egy maffia réteg minden szegény országban de azok alapján kell megítélni a többséget. Például ott vannak a románok, van ott kb 5% roma és mindenki azt hiszi mindenki cigány az országban. Pedig nekem például jobb tapasztalataim vannak románokkal mint magyarokkal. Szegényebb országokban szerényebbek az emberek és inkább hagyatkoznak barátságokra, valós érzelmek vezérelte kapcsolatokra. Az átlagember szintjén persze, kivételek mindenhol vannak.
Magyaroszág anyagiak szempontjából középen helyezkedik el. A legjobb tapasztalataim ázsiai, orosz, afrikai, indiai emberekkel voltak. Ők a legőszintébbek, legbarátságosabbak. Gazdag népek közül a spanyol egyértelműen kiemelkedik. Közepes életszínvonalú országok közül talán a portugál ami kiemelkedő.
A gazdagabb országokban kialakult valami betonerős önérdek és ego az emberekben, nehéz igaz barátságot kialakítani ott. Az angolok viszik ebben a prímet szerintem mert történelemben is ők voltak akik az erőszakot exportálták és az intoleranciát léptették elő. Az, hogy manapság nem reklámozzák ezt nem jelenti, hogy vezekelnek meg megbántál volna. Sőt titkon még mindig büszkék a birodalmi korszakukra és egyik legnagyobb frusztrációjuk, hogy elvesztették azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!