Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelben élők, hogy oldjátok...

Panelben élők, hogy oldjátok meg a ruhaszárítást, vagy a porzsák ürítést, én ezeket mindig a kertben végzem, el se tudom képzelni a lakásban?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 22:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jézusom valamit nagyon félreértettetek, a port nem a kertbe öntöm ki, vagyis helyileg a kertben, de egy kukás zsákba üritem amit utána a kukába teszek, de az urites is rengeteg porral jar, es ezt nem tudom elkepzeni lakasban kivitelezve.
2021. nov. 20. 16:26
 22/26 A kérdező kommentje:
Ja ezen en is meglepődtem hogy évekig nem telik meg a porzsák, nekem hetente megtelik
2021. nov. 20. 16:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

" de az urites is rengeteg porral jar, es ezt nem tudom elkepzeni lakasban kivitelezve."

Nem nagy truváj.

Megfogsz egy sima szemetes zacsit. Nem nagy, sima vödörbe valót. Ráhúzod fentről a tartályra. Óvatosan átfordítod, majd lassan kiemeled a tartályt. Összecsomózod--> kuka.

Nem "állat módjára" kell csinálni, de kb 20 mp, és nem porol.

2021. nov. 20. 16:38
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy jó tanács annak aki a szobában száritgatja a ruhákat! Nagyon egészségtelen! Utána kell olvasni és megfogadni míg nagyobb baj nincs belőle
2021. nov. 21. 04:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#24 Sokkal jobb, amikor éjjel vérzik az orrod álmodban, olyan száraz a levegő. A lakásokban szellőzőrendszer van, folyamatos légáramlattal. Nem úgy kell elképzelni, hogy áll a pára a szobában, és minden bepenészedik. Egy sima zuhanyzás után több pára van a lakásban, mint egy ruhaszárításnál.
2021. nov. 21. 07:55
 26/26 anonim ***** válasza:

25-ös!

Szerintem nem arra gondol.

Inkább pl ilyenekre:

[link]

2021. nov. 21. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!