Panelben élők, hogy oldjátok meg a ruhaszárítást, vagy a porzsák ürítést, én ezeket mindig a kertben végzem, el se tudom képzelni a lakásban?
Amikor mínusz 10 fok van kint, akkor, hogy oldod meg a ruhaszárítást?
A porzsákból probléma nélkül a szemetesbe lehet önteni a cuccost.
Decemberbe hogy száradnak a bugyik a kertbe?
Nem karcosak reggelente?
igen én télen is kint tergetek a hatalmas fedett teraszon, 2-3 nap után beviszem mialatt a ruhák nedvességtartama a töredékére csökken, a maradék nedvesség a lakásban 1-2 óra alatt elpárolog.
nekem a porszívó egy müanyag hengerbe gyüjti a port és ürítéskor nagyon nagyon porol, plusz a hepa szűrő előtti szivacsot is ki kell "rázni" és az kegyetlenül porol, ez csak kint kivitelezhető.
pusza
A ruhák egyrészt a radiátorra akasztott szárítón, másrészt a kinyitható szárítón vannak a hálószobában, ami a lakás legmelegebb része.
A porszívónk nem zsákba, hanem egy gyűjtő tartályba szedi össze a koszt. Ezt általában a kukába borítom bele, és picit le kell törölni utánna a konyha padlót, de semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!