Porzsák nélküli porszívót szeretnék venni. Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Persze nézegetem a netet, de "elveszek a bőség zavarában". Amit szeretnék: hosszú zsinór, lehessen szabályozni a szívás erejét, legyen hozzá többféle fej (padlószőnyeghez és járólaphoz), illetve nem bánnám, ha a nagy teljesítményéhez képest viszonylag halk lenne. És természetesen méregdrága se legyen, de azért valamelyik komolyabb márkára gondoltam.2021. júl. 18. 17:26
1/6 anonim válasza:
Szia!
Samsung, Electrolux illetve ETA márkát ajánlom.
Hausmeister, Sencor, Orion, stb márkákat kerüld, talán még a Sencor elmegy
3/6 anonim válasza:
Nekünk Fieldmann van és nagyon jó, nem drága.
4/6 anonim válasza:
Porszívóban Philips!
De porzsák nélkülit, én nem vennék. Volt, és nagyon nem jött be. De a 85 ezres Philips silent az Nr.1!
5/6 anonim válasza:
Bosch BGS05
Portartály ki és visszahelyezése egy mozdulat a tartály ürítése is az. A filter tiszítása egyszerű.
Már több ilyen is van a családban mindenfelé.
Árban is vállalható.
Soknak a tartály kivétele és visszahelyezése elég rosszul van megoldva, ez eddig a legszuperebb amit találtam.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt néztem ki, van esetleg valakinek ilyen?
Electrolux Ease C2 ECC21-2IW
2021. júl. 31. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!