Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívó vételét ajánljátok?
Mit nem tudsz ezen eldönteni? A porzsákos porzsába gyűjti a cuccot, amit vagy cserélni kell, vagy tök nehezen kiüríteni. Ezzel szemben a porzsák nélküli egy műanyag tartályba gyűjti, amit leveszel és kiöntöd. Ennyi...
Semmi varázslat nincs benne, egyszerűsítés viszont annál inkább. :)
Inkább azon érdemes elgondolkodni, hogy HEPA filteres legyen, vagy vízszűrős, stb... Az már érdekesebb.
Nem tudom mi nehéz 1 porzsák ürítésében! A legtöbbön van 1 műanyag sín lehúzod, kiöntöd,megrázogatod és kész.Ha zsák nélkülit veszel nézz utána mennyibe kerül a szűrő hozzá(elárulom kisebb vagyon)Nézz szét az eta.hu oldalon mert érdemes!! Én csak textil zsákosban gondolkodnék.
Villszer.
"nézz utána mennyibe kerül a szűrő hozzá(elárulom kisebb vagyon)"
Itt a HEPA filterre gondolsz ugye? Hát...az én Electrolux Ergospace porszívómhoz kemény 2500 Ft egy HEPA filter, de utángyártottat kb. 1800ért kapsz. Szóval ez nálam nem a kisebb vagyon kategória. Másrészt ki is lehet mosni a filtert. Csapvíz alatt annyira tisztítható, hogy ~2 hónapig megint tökéletes. De ha nem akarod tisztítani, akkor is kb. 4-5 havonta kell cserélni benne a szűrőt.
Egyébként én most tutira vízszűrőset vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!