Az alábbi kettő közül melyik porszívót ajánljátok?
A áruk egyforma lesz a Black Fridaynek köszönhetően. Kb 80 nm szőnyeget és 40 nm parkettát illetve járólapot kell majd porszívózni vele. Melyiket javasoljátok jobban?
Mi elég sok porszívót elhasználtunk eddig, különböző márkájút. Pl. LG, Samsung, Daewoo, stb. 4-5 évig bírták átlagban. 2 szintű a ház, 4 szoba, nappali, konyha folyosók, egyebek. Minden szobában és a nappaliban szőnyegek. Feleségem utána kitalálta a vízszűrős jobb, így dyson porszívó lett véve (német, ha jól emlékszem). Nos a cső széthullott, szakadt egyebek, elrepedt a tartály, stb. Alkatrészt nem lehetett hozzá beszerezni. Egyszerre nem tudta kiporszívózni az egész lakást, mert nem bírta. Lényeg ez sem bírta tovább.
Akkor egy ismerősöm mondta, miért nem ipari porszívót veszek, azzal nincs gond, visz mindent. Karchert akartunk venni, de akkoriban sokalltam az árát, így einhell ipari porszívót vettem.
Már szerintem ezt a típust nem lehet venni Einhell RT-VC 1420 Száraz-Nedves Ipari Porszívó 750W.
Na ezzel 3x végig lehet porszívózni a lakást mire ki kell üríteni a porzsákot. Könnyen gurul, nem törik a cső és még az asztalos műhelyemet is sokszor ezzel takarítom ki. A nagyját felsöpröm a többit a porszívóval, mert sok a finom por. Éppen most volt 4 éve, hogy vettük és a feleségem mondta ilyen jó porszívója még soha nem volt.
Alkatrész pótlás annyiból állt, hogy vettünk, hozzá egy légszűrőt és porzsákokat.
Tehát a lényeg, ha valaki hosszú távra gondolkodik vegyen ipari porszívót. Én virágpor allergiás vagyok, a fiam poratkára allergiás, ezért volt a víz szűrős porszívó is. De ennek is van olyan szűrője, senki nem tüsszög a porszívó közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!