Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik típust ajánljátok első...

Melyik típust ajánljátok első varrógépnek? Singer Tradition 2250 vagy Singer Family 8280?

Figyelt kérdés

Kinek van ezekkel a típusokkal tapasztalata? - és persze milyen tapasztalata?

Még sosem varrtam de eljött az ideje, hogy beszerezzek egy varrógépet. Amire biztosan használnám: nadrág felhajtás/varrás akár farmer akár kordnadrág (szóval vasatagabb anyag), ill varrogatnék kisfiamnak takarót, játékokat, ágyneműt, függönyt...stb.

Vagy megbomlott gyári varrásokat javítanék ki pl.: felsőrészeken (amik nagyja azért rugalmas anyag).

Szóval nem nagy varrogatásra használnám, de azért rendszeresen.

Ezt a 2 tipust most viszonylag kedvezőáron lehet kapni 1-2 webshopban emiatt figyeltem fel rájuk, de ha valakinek esetéeg jobb ötlete van kezdő géphez szívesen veszem.

Nem vagyok nagy szíkértője a témának, de az feltűnt a leírásokban hogy a 2250eshez kiemelik hogy fém vázas és gyakran több év garanciát adnak másikhoz 1-2 év előbbihez 2-3 év jár.

Még láttam Singertől 1507 ill 1509 típusokat is ezeket 25 körül lehet már kapni, úgy mint a 8280ast is, a 2250 meg 32től láttam.

Ki melyiket javasolja?

#Singer #varrógép #Singert tradition 2250 #Singer Family 8280 #Singert 1507 #Singer 1509
2015. okt. 12. 00:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!