Milyen a kapcsolatod a szomszédaiddal?
Az idősebbekkel köszönőviszony, néha-néha pár mondat, a fiatalok/korombeliek (25 év körüliek) meg visszaköszönésre is képtelenek, szóval már én sem próbálkozom.
Alapvetően senkivel sem gondolnám, hogy rosszban vagyok, bár a felső szomszédaimról nem sok jót tudok mondani. Két neveletlen kutyájuk van, akikkel amúgy nem bírnak (nem is törik magukat annyira), állandó hupogások, dübörgések vannak és kalapácsra emlékeztető lépés-rohangálás zajok, és igazából elég hasonló ahhoz, amit #11 írt, csak ők egy a fiatal pár.
Még van 1-2 szomszéd, akik elég énközpontú világnézettel bírnak, és nem igazán való nekik a társasházi élet, de lehetnének rosszabb szomszédok is. Hallottam már meredek történeteket..
Ha valami nagy baj van, azért összeszaladunk,
de egyébként csak idegesítjük egymást (társasház).
Társasház, szóval személyesen csak néhányukat ismerem.
Az egyikkel együtt dolgoztam kb fél évet, még mielőtt ideköltöztem. Néha váltunk pár szót, nincs nagy barátság, de harag se.
A szembe szomszéd egy iszonyatosan irritáló hippi pitsa, aki állandóan hisztizik amiatt, hogy mi van a kukákkal, ki mit csinál, összeesküvés elméletekkel traktál, stb
Kaptam tőle pár ajándék szobanövényt, szóval nem mondanám hogy utáljuk egymást, de mint az egész lakóközösségnek, valahol belül nekem is kicsit bacca a csőrömet.
Egy férfi akinek tudom a nevét, a régi munkahelyemen meg-meg fordult mert ugyanabban a szektorban dolgoztunk (már nem). Általában udvariasan köszönök ha épp egyszerre cigizünk a gangon.
A többiek totál randomok, nem tudok róluk semmit.
A szembeszomszéd házat egyetemisták bérelik, zenei ízlésből meg hangokból ítélve. A többit nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!