Fényeslitke és Záhony térsége mennyire élhető hely?
Figyelt kérdés
Fényeslitke, Záhony, Komoró, Tuzsér, Tiszabezdéd, Zsurk, Tiszaszentmárton, Eperjeske, Mándok. Főleg ezek a települések érdekelnek. Van itt valaki a környékről, aki kifejtené, miért élhető vagy nem élhető a térség? Köszönöm.2021. okt. 18. 14:10
1/10 anonim válasza:
Egyre több errefelé is a C típusú állampolgár. Mi valamivel délebbre vagyunk, de szerintem nincs nagy különbség. Tiszaszentmártonba nemrég költözött egy rokonom: gazdálkodik, családot alapított, jól érzi magát. A felsoroltak közül Fényeslitke esik legközelebb Kisvárdához, ahol azért még akad munkalehetőség. A mi falunkban (nem nevesítem) a jómódúak vagy abból élnek, hogy sok földjük van, gazdálkodnak és mindenféle pályázatokkal nagy pénzeket kapnak, vagy jó munkahelyük van, de ahhoz rendszerint ingázni kell, akár Nyíregyházára. Nálunk utóbbi a helyzet.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm részletes és hasznos válaszod! Nekem is Fényeslitke a legszimpatikusabb, főleg a vasút miatt.
2021. okt. 19. 22:33
3/10 anonim válasza:
1-est hiába pontoztátok le eszetlenül, teljesen igaza van. A tények makacs dolgok. Üdv ugyancsak Szabolcsból (Tornyospálca).
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki pontozta le, pedig hasznos választ adott.
2021. okt. 20. 21:51
5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként Tornyospálcát tudod ajánlani? Ami a legfontosabb, hogy jó legyen a közbiztonság, azaz ne kössenek belém az utcán, illetve nagy előny, ha magára lehet hagyni a házat anélkül, hogy feltörnék...
2021. okt. 20. 21:53
6/10 anonim válasza:
Igen, Tornyospálca rendben van, akár ajánlhatom is. Persze itt is vannak C típusúak (nagyon kevés olyan kivételes település van a megyében, ahol még nem vetették meg a lábukat, persze konkrétan olyan falut is tudok, ahol tesznek azért, hogy ne vethessék meg a lábukat - és ott máig nincsenek is). De a falunk élhető és a közbiztonsággal sincs gond.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, köszönöm! Alapvetően nincs bajom velük, csak ha balhésak.
2021. okt. 21. 22:08
8/10 anonim válasza:
Elhiheted, nekem se a bőrük színével van bajom, meg a környéken élőknek se, hanem a többségükre jellemző deviáns életmóddal. Meg lehet nézni, hogy mi folyik a telepeken. Egyik elrettentő példa a környéken Aranyosapáti, ott nagyon elszaporodtak az utóbbi évtizedekben. Az általános iskolában már alig van fehér gyerek. Aki tehette, elmenekítette a gyerekét a környező falvak iskoláiba. Inkább többet utaznak, csak a gyerek olyan helyen tanulhasson, ahol nem érik naponta atrocitások. És elég sok falu halad ebbe az irányba, ahogy látjuk. :(
9/10 anonim válasza:
Én nem ajánlom nagy a munkanélküliség munkahely a megyében inkább Nyírbátorban vagy Nyíregyházán van Záhony vagy Kisvárda körzete az egyik legszegényebbek az országban.
10/10 anonim válasza:
Fényeslitke teljesen élhető hely. Onnan származom. Nincs sok cigó. Nem egy balhés környék. A többi felsorolt települést nem ajánlom. Litke mellett még Ajak számít rendezett, nyugodt, c-mentes helynek. Viszont munka az tényleg nincs arrafelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!