Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az utcában egy ember futtat...

Az utcában egy ember futtat minden hajnalban egy pittbult. Nem lehet valamit kezdeni vele mert félek hogy nekem jön? Ma és tegnap hajnalban is mikor

Figyelt kérdés
mentem munkába egy ember jött bocsánat rohant egy pitbullal és majdnem nekem futott a kutya. Persze pórázon volt de akkoris. Meg minek kell ezt hajnalban?

2021. okt. 5. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem is értem a kérdést. Pórázon van a kutya. A gazdája is ott van. Nem támadott meg. Akkor mi a kérdés?

Hogy ban e joga a kutyának az utcán futni a gazdajaval?

2021. okt. 5. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Kerüld ki. Mégis mit lehetne tenni egy pórázon futó kutyával?
2021. okt. 5. 18:24
 3/11 A kérdező kommentje:
De a kutya húzta a gazdáját és attól tartok hogy nekem szalad egyszer
2021. okt. 5. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Kerüld ki, b*szdki, nem érted? Olyan szűk az a rohadt utca, hogy nem lehet elférni, vagy mi?
2021. okt. 5. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Menj át a másik oldalra. Mást nem nagyon tudsz csinálni sajnos.
2021. okt. 5. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Én azért járok dolgozni egy másik utcán keresztül, ahol hosszabb ideig tart az út a munkahelyemig, mert a mi utcánkban a túloldalon van egy árok, es mindig félek attól, hogy beleesek. 😂😂😂
2021. okt. 5. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Azért hajnalban, mert minél korábban kell kivinni. Ha később mennének, akkor meg az lenne a baj, hogy miért akkor, amikor többen járnak az utcán.

Ha pórázon van, akkor mi a baj? Kerüld ki, menj át a túloldalra.

2021. okt. 5. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Már megint a "csúnya rossz gonosz pitbullkutya". :(
2021. okt. 5. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Kemény cipőt hordj,ha elszabadul felrúgod
2021. okt. 6. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

Pórázon fut reggel a kutya a gazdájával. Nem ment neked soha, de félsz, hogy majd egyszer neked fog...

1. Maradj a házban örökre, mert lehet aki a pékségben mögötted áll, egy pszichopata gyilkos és amint kilépsz az ajtón megöl.

2. Menj el pszichológushoz, ennyire félni a semmitől, nem normális.

3. Szedj nyugtatót.

4. Menj ki később ha nem tetszik. Az utca közterület, joga van futni a kutyájával, ha ahhoz van kedve.

2021. okt. 6. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!