Hogyan boldoguljak hajnalban a sötét utcákon?
"áttam, hogy megfordult és követni kezdtett..Na akkor nem érdekelt semmi, futottam. Sosem volt konkrét támadás vagy követés"
Ez itt ellentmondás.
Mégis csak a buszhoz menj, ha az közelebb van.
Folyamatosan vonalban kellene lenned valakivel.
Beszéld meg a főnököddel a problémádat és kérd meg,
hogy figyeljenek rád. Jelezd nekik, amikor leszállsz a buszról.
Kocogd le a megállótól a munkahelyedig.
1-es vagyok.
Igen, legyen nálad spray, pánikriasztó is.
Mikor még sofőr voltam (nem kamionon ha nem sima furgonon) jártam európát főleg nyugatot de keleten is megfordultam,inkább kisebb cégekhez mentem ami kisebb-nagyobb városokban voltak.
Kora vagy késő éjszaka érkeztem meg,volt amikor csak úgy el mentem csavarogni és enni valamit,voltak furcsa alakok nem mondom de sosem történt semmi gond,ha olyannak ítéltem meg a dolgokat vagy is általában sokszor fogtam magam és átt mentem az út másikoldalára vagy egy lépcsőházhoz stb.. (sima átlagos vagyok vagy az alatti kinézetű).
Jó ha megy a futás azzal sosincs baj lehet egy kicsit rá edzeni is,gázspray a zsebben és irány,légy magabiztos és ha furcsa alakot látsz kerüld a szemkonktektust,ha jobban érzed tőle magad önvédelmi fogásokat is lehet tanulni ami nagyon is hasznos és szerintem érdemes is lenne ebben a mai világban.
Te is gondolkozz iyenröl, amikor éjszakánként amúgy is kijárási tilalom van.
Oh, bocsi, csak most látom, hogy a kérdésedhez kisregény is tartozik. Ebben a munkába menet-jövet esetben valóban jó ötletek vannak a felettébb lévö válaszokban.
Ha meg akarod védeni magad:
-Gázspray/dezodor
-olló
-futás a legjobb módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!