Vajon ez normális? Van még ilyen ember?
Az a helyzet hogy szeretek sötét helyeken lenni, szobámba is mindig sötét van a függönyöket is valamennyire mindig behuzom ezen kívül szeretem a hideget sőt nagyon nagyon bírom 5 fokban még pólóban vagyok és nem fázok de 25 fok már meleg nekem 30 fokban meg egyenesen halódom a melegtől ezen kívül szeretem a csendet és a magányt is most 30 ezres városban élek de nekem ez is sok max 1000 fő ideális imádok falun vagy erdőkben esetleg néptelen tenger/tó/folyópartokon lenni
Imádom az esőt is, az esőcseppek hangját az illatát az ég szürkeségét úgy az eső hangulatát "feelingjét" ellenben a napsütést nem nagyon szeretem
Kedvenc helyeim is hideg esős ritkán lakott területek: Feröer szigetek, Kanada hegyvidéki és prérirégiói, Izland, Írország nyugati megyéi, Új-Zéland Southland és Otagó tartományai vagy Amerikában Wyoming Montana Utah Colorado vagy Idaho vidéki területei. Ezeken a helyeken akár egy farmon is el élnék úgy hogy heti 1x járok emberek közé vásárolni hétvégenként pedig a hegyekben túrázom. Nagyon bírom a monotonitást a csendet legtöbbször otthon olvasok ha nem túrázni megyek.
Ez normális?
Vannak még ilyen emberek?
Normális, csak nem gyakori.
Igen, vannak.
Biztos vannak, a hoerzetedben lehetsz maximum egyedi, mert az azert altalaban egyseges az embereknel, 5 fokban szinte senki nem ucsorog poloban, hacsak nem epp hazibuli van novemberben es felittad az egesz alkoholkeszletet, es egy szal poloban indulsz ki cigizni - ez esetben lehet mar sokan nem erzik, hogy hideg lenne :)
De sotetben ucsorogni a baratom is szeret, en kiakadok tole, bemegyek a gepes szobankba es ott ul lehuzott redony mellett xD En sosem huzom le, csak amikor kozvetlenul a monitorra sut a nap. Meg mi szeretunk varosban elni.
Normális,és tudod miért van ez?
Ilyenkor közelebb kerülsz Istenhez,nem agyalsz mindenen,csak csendben csinálod amit szeretsz...
Én sem szeretem a társaságot,mindenki csak löki a sok értelmetlen hülyeséget...
Ha nyugalmat szeretnék,akkor én is szeretem ha esik,olyankor minden nyugodt és békés,az utcák üressek...
Ajánlom túrázz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!