Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Introvertált embernek jobb...

Introvertált embernek jobb inkább a vidéki élet, mint a főváros?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 18:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%

#7 vagyok

Pest nekem is sok, a leghosszabb idő, amit egyhuzamban ott töltöttem, az 1 hét volt, hát bőven elég is. Nekem a kisváros lenne az ideális, de nagyobb városok közül Székesfehérvár a legszimpatikusabb. Gyönyörű, tiszta és nem zsúfolt, legalábbis amennyit láttam belőle.

2021. okt. 3. 19:00
 12/37 anonim ***** válasza:
24%
Akkor manj haza.
2021. okt. 3. 19:20
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Volt egy lakótársam aki napokig ki sem mozdult a panelből. Csak akkor ment el ha nagyon muszáj volt, bevásárolni, k..vázni.
2021. okt. 3. 19:22
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
Nem törvényszerű. Nekem pl nincs bajom a fővárossal. Ha lenne annyi pénzem, hogy Budapesten belül tudjak kertes házat venni, akkor nem is készülnék az agglomerációba
2021. okt. 3. 19:22
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a honvágy szerintem nem hely és introvertált/extrovertált személyiség kérdése. Költözni egyetem miatt nagy változás, külön a családtól, önállósodni... Ezek univerzális érzések, nem vagy egyedül. Tarts ki.
2021. okt. 3. 19:28
 16/37 A kérdező kommentje:

Ha nem élek szociális életet, nem bulizok, akkor semmi előnye nincs annak, hogy Pesten lakok. Viszont minden sokkal sokkal drágább.

Nem tetszik ez a zsúfoltság, a szűk lakások. Félelmetes és nyomasztó.

Sokkal jobb volt a családi ház, az udvar, amikor futkoztak körülöttem a kutyák.

2021. okt. 3. 19:34
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt igazából nem az a baj hogy introvertált vagy hanem hogy a vidéki élethez vagy szokva!
2021. okt. 3. 19:39
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha te leendő értelmiségiként pusztán a bulizást látod a nagyváros előnyének, akkor nagyon nagy gondok vannak.
2021. okt. 3. 19:50
 19/37 anonim ***** válasza:

"Viszont minden sokkal sokkal drágább."

Mi az ami drágább? :D

Az albérleten kívül konkrétan semmi nem drágább.

De manapság még ez sem igaz mert nagyobb városainkban is közel ugyanolyanok az árak. Nyilván mamahotelhez viszonyítva minden drága.

Cserébe viszont sokkal több lehetőséged van bármit is csinálni.

2021. okt. 3. 20:10
 20/37 A kérdező kommentje:

Hogy mit látok Pestben?

Azt, hogy baromi drága a lakbér, baromi drágák az ingatlanok. Ha szeretnék egy saját lakást -lehetőleg legyen családi ház- az itt elérhetetlen!

Az álmaimat nem tudom itt megvalósítani, ezért akarok innen menekülni.

Ismerem a csoporttársaimat. A fiatalok azért szeretik a nagyvárost, mert itt tudnak állandóan bulizni, meg pénzt szórni. A szobatársamnak vonatra nem maradt pénze, mert elitta az összeset

2021. okt. 3. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!