Introvertált embernek jobb inkább a vidéki élet, mint a főváros?
1-es vagyok, abszolút egyet értek a 4-essel.
Kisebb vidéki településen mindenki ismer mindenkit, boltba nem tudsz úgy elmenni, hogy vagy 6-an ne akarjanak veled beszélni, plusz a szomszédság, stb...
Nagyobb városban ezekből semmi nincs.
Introvertált vagyok, szociális fóbiával. A #4 jól leírta igazából, én faluban lakom, és ugyan jó az, hogy csendes, de mindenki ismer mindenkit, és ez nagy stresszel jár. Nem tudok úgy elmenni a 3 háznyira lévő mamámhoz, hogy ne állítson meg valami random öregasszony, és rendesen számonkérjen az életemről meg a rokonaimról. Ha mondjuk fülhallgató van a fülemben, és nem hallom, hogy valaki köszön nekem, már egyből képesek ráírni anyámra, hogy én milyen neveletlen gyerek vagyok. Egyik nap vettem magamnak reggelit, és a pékség mellett van egy dohánybolt, és konkrétan egy nő akit nem is ismerek, felhívta anyámat, hogy ő látott engem a dohánybolt előtt, és mit kerestem én ott 16 évesen. Ez nem vicc, ezek sajnos megtörténtek. Mindenkinek az a téma, hogy xy de meghízott, elvált a nőjétől, meghalt a nagyanyja testvérének a kutyája, és sorolhatnám.
Ezek nagyon undorító dolgok, és már ezek miatt utálok itt élni. A kisvárosokban legalább nem ismer senki, nem tudnak a magánéletemben kutatni, és még a zaj sem olyan nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!