Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Introvertált embernek jobb...

Introvertált embernek jobb inkább a vidéki élet, mint a főváros?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 18:10
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem.
2021. okt. 3. 18:12
 2/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem igen!
2021. okt. 3. 18:17
 3/37 anonim ***** válasza:
76%
Én introvertált vagyok, de szeretek emberek között lenni. Introvertált nem egyenlő szoc fóbiással 🙄
2021. okt. 3. 18:17
 4/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül. Sokszor éppen egy nagyváros "személytelensége" jobb egy introvertált számára, mert nem csámcsog rajta senki, nem kell minden háznál megállni Marika nénivel pletykálni, hiszen pl. Pesten senkit sem érdekel, ki vagy, annyi embert látni naponta.
2021. okt. 3. 18:26
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, abszolút egyet értek a 4-essel.

Kisebb vidéki településen mindenki ismer mindenkit, boltba nem tudsz úgy elmenni, hogy vagy 6-an ne akarjanak veled beszélni, plusz a szomszédság, stb...

Nagyobb városban ezekből semmi nincs.

2021. okt. 3. 18:29
 6/37 anonim ***** válasza:
68%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. A fővárosban és vidéken is maga eldöntheti az ember, mennyire akar társasági életet élni.
2021. okt. 3. 18:33
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Introvertált vagyok, szociális fóbiával. A #4 jól leírta igazából, én faluban lakom, és ugyan jó az, hogy csendes, de mindenki ismer mindenkit, és ez nagy stresszel jár. Nem tudok úgy elmenni a 3 háznyira lévő mamámhoz, hogy ne állítson meg valami random öregasszony, és rendesen számonkérjen az életemről meg a rokonaimról. Ha mondjuk fülhallgató van a fülemben, és nem hallom, hogy valaki köszön nekem, már egyből képesek ráírni anyámra, hogy én milyen neveletlen gyerek vagyok. Egyik nap vettem magamnak reggelit, és a pékség mellett van egy dohánybolt, és konkrétan egy nő akit nem is ismerek, felhívta anyámat, hogy ő látott engem a dohánybolt előtt, és mit kerestem én ott 16 évesen. Ez nem vicc, ezek sajnos megtörténtek. Mindenkinek az a téma, hogy xy de meghízott, elvált a nőjétől, meghalt a nagyanyja testvérének a kutyája, és sorolhatnám.

Ezek nagyon undorító dolgok, és már ezek miatt utálok itt élni. A kisvárosokban legalább nem ismer senki, nem tudnak a magánéletemben kutatni, és még a zaj sem olyan nagy.

2021. okt. 3. 18:37
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Én introvertált vagyok és legjobban a nagyobb városokat szeretem. Budapest szerintem már sok lenne, mert elég zsúfolt és hangos (de sose éltem itt, szóval ki tudja, biztos meg lehet szokni ezt is), de megyeszékhely már tökéletes számomra. Igaz, hogy az utcán sok ember van, de mivel ismeretlenek és senki nem velem foglalkozik, így nem gond. Sokkal inkább ez legyen, mint az, hogy mindenki ismer mindenkit és megy a pletykálkodás meg nem lehet még boltba se elmenni úgy, hogy ne kelljen jópofizni valakivel. Engem nem az emberek zavarnak, hanem az ilyenek.
2021. okt. 3. 18:49
 9/37 anonim ***** válasza:
88%
Köszönöm, hogy újra megnyugtatattok. Vàrosban élni jó. Remélem az összes kivàncsi leselkedő vidéki tahónak kirohad a szeme. Ja faluról költöztem megyeszekhelyre...
2021. okt. 3. 18:51
 10/37 A kérdező kommentje:
Én vidéki vagyok és Budapestre jöttem egyetemre. A szak, ami érdekelt, csak itt indult. De nekem nagyon nem tetszik az itteni élet, egy kínszenvedés. Nagyon hazavágyom.
2021. okt. 3. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!