Miért olyan bizalmatlan mindenki a szomszédaival itt a lakótelepen? Mindenki úgy néz végig a másikon, vagy menekül kb. előle ha meglátja? Miért?
3:
Ennek mennyi köze van úgy általában a szomszédi viszonyokhoz? Miért nem elsősorban a férjedet hibáztatod, ő fogadott neked hűséget, nem a szomszéx.
Én mindig úgy közlekedem, hogy még ideje se legyen senkinek leállítani :) Alig nézek rájuk, még a házban lakók sem tudják a nevemet pedig már évek óta itt élek :D
Ha tudom úgy intézem, hogy még köszönni se kelljen.
Nincs sekivel semmi bajom, csak nem vagyok rájuk kíváncsi, gondolom ők se rám. Nem hiányzik, hogy elkezdjen valaki jópofizni velem, mert szépen rámosolyogtam.
9-es ilyen antiszociálisan miért élsz társasházban ?
Én házirendbe venném minimum a köszönést.
Amúgy pont ezzel a viselkedéssel azt éred el hogy a lakóközösség is olyanná válik aki nemcsak egymásra de a házra stb is szarik. Jöhetnek mindenfele népek a házba és le züllik.
Kell egy egészséges szomszédi viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!