Csak én örülök ezeknek a korlatozasoknak és támogatom a teljes lezárást?
A belvárosban élek. Mondhatni a bulinegyed közelében.
A Covidot megelőzően az életem kegyetlen frusztracioval járt. Este aludni nem lehetett mert hangoskodás volt, ment a ricsaj. Nappal mikor kiléptem a kapun a hugyszag fogadott. Szóval élhetetlen volt pedig nem vagyok idős sőt.
Ne értsétek félre mert azokat sajnálom akik megbetegszenek, ne adj isten bele halnak, viszont korlatozasoknak lezarasoknak örülök tényleg. Egyrészt a lakóhelyem miatt másrészt meg az egészségügyi országos problémák megelőzése miatt.
Milyen teljes lezárást támogatsz? Szó nincs ilyenekről jelenleg.
Költözz el, vagy viseld el ami nálad megy. Ki az a hülye aki arra vágyik, hogy rengetegen meghaljanak, tönkremenjenek a munkahelyek, üljünk otthon bezárva újra? Csak mert te nyugalomra vágysz.
#13 Rajtam kívül még sokan gondolkodnak így mint én. Többen mint gondolnád.
Az hogy nincsen bulinegyed egyáltalán az maximum annak a kis rétegnek fáj aki abban érdekelt hogy legyen nem az egész országnak.
A teljes lezárást meg az egészségügyi kockázatokat elkerülése érdekében írtam.
Nekem is tetszett a csend
Amikor kijárási volt
2 dolog hiányzik
A csend és nyugalom
És az, hogy nem volt tele a város vasárnapra irdatlan mennyiségű szeméttel és mocsokkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!