Csak én örülök ezeknek a korlatozasoknak és támogatom a teljes lezárást?
A belvárosban élek. Mondhatni a bulinegyed közelében.
A Covidot megelőzően az életem kegyetlen frusztracioval járt. Este aludni nem lehetett mert hangoskodás volt, ment a ricsaj. Nappal mikor kiléptem a kapun a hugyszag fogadott. Szóval élhetetlen volt pedig nem vagyok idős sőt.
Ne értsétek félre mert azokat sajnálom akik megbetegszenek, ne adj isten bele halnak, viszont korlatozasoknak lezarasoknak örülök tényleg. Egyrészt a lakóhelyem miatt másrészt meg az egészségügyi országos problémák megelőzése miatt.
Én azt nem értem, hogyha ennyire rossz környéken élsz, és ennyire nem felel neked meg, akkor mi az istenért nem költözöl el?!
Nem a lezárás a megoldás, az 10/9 embernek nem jó, illetve csak ideig-óráig tart, hanem az lenne a megfelelő lépés, ha mondjuk elköltöznél :)
Értem, köszönöm a válaszod :)
1 voltam
#5 bízok benne hogy a jelenlegi városvezetés figyelembe veszi a helyzetünket, és segít nekünk
És bízom abban hogy ami volt a covid előtt már nem jön vissza
#6 megértelek és sajnálom
Én komolyan kérdezem Miért nem költözöl egy zsákfalura ha ennyire csendre vágysz?
Amúgy én ki nem állatom a lezárásokat.
Maximálisan megértem a problémádat,ez egy normális életet élő embernek aki nappal dolgozik,éjszaka alszik vagy legalábbis szeretne annak nagy gond.
Kár hogy sokunknak ahhoz hogy élhető,nyugodt,lármától mentes életet élhessünk még ha rövid ideig is,kellet egy világjárvány annak minden hátrányával.
#8 Miért én költözzek? Miért kell lakóhelyhez közel tartani a bulinegyedet. Miért annak kell alkalmazkodnia aki akkor is ott élt amikor a bulinegyed sehol sem volt. Mint említettem ott nőttem fel.
Nem lenne amúgy korlátozás ha sokkal több lenne a beoltott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!