Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Legrosszabb lakótársas/albérle...

Legrosszabb lakótársas/albérletes sztoritok van?

Figyelt kérdés

2021. aug. 23. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami még volt az infós igénytelen lakótárssal:

Mindig is otthonról "dolgozott" ami abból állt, hogy döglött az ágyon és TV-t nézett meg játszott. Volt, hogy reggel bezártam duplára az ajtót, este jöttem haza még ugyanúgy volt. 3-5 napokig a lakásból sem lépett ki.

Jött a fűtési szezon, szigetelt, ablakcserélt panel, volt bent konstans 25 fok.

És egyszer csak egyik hónaptól ilyen 3-400 kWh villanyszámlák kezdtek lenni, úgy, hogy előtte 80-120 között mozgott. Nyilván ez meglátszott 15-20 ezres villanyszámlán is.

Lakótársam kérdeztem, nem-e tud valamit, nyilván semmit nem tud.

Majd egyszer bent jártam valamiért nála a szobában, és akkor derült ki, hogy ő FÁZOTT a 25 fokban ezért vett egy kis OBI-s 2000W-os hősugárzót amit nagyjából 0-24-ben nyomatott maga mellett az ágyon. Konkrétan 30+ fok volt a szobában.

Nyilván azért a szájhúzás ment, amikor megbeszéltük, hogy jó lenne ha arányosan fizetnénk a villanyszámlát, mert az nem korrekt, hogy az én szobámban konkrétan nem megy a fűtés nála maxra ki van tekerve és még elektromosan rá is fűt jól felverve ezzel a költségeket.

2021. aug. 24. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megmondom őszintén, én leszek a világ legboldogabb embere, ha egyszer kész lesz a saját lakásom :D
2021. aug. 24. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!