Házavatón illik dicsérni akkor is az új házat, ha az egész hitelből van, és nem tett bele a tulajdonos semmit sem, csak felvette a hiteleket, és bevállalta előre a 3 gyereket?
Értékelő vélemény, illetve ennek elmondása egy személy vagy alkotás rossz vagy jó tulajdonságairól személyes megítélés alapján; bírálat.
vsak segítek mindkettőtöknek...
„ abnormális más pénzére 3 gyereket vállalni. Nem szégyen hitelből indulni, de az ilyen azért módfelett nagy túlzás. Ilyenkor mindenki elfelejteni a klasszikus mondást, mely szerint addig nyújtózkodj még a takaród ér…“
Ezt írtam. Ez a pénzügyi tudatosság és a szülői felelősség kritikája. A hitelfelvétel óriási kockázattal jár. A gyereknevelés pedig hatalmas feladat, úgy anyagi, úgy társadalmi felelősséget tekintve. 1-2 gyerek is nagy kihívás nevelést és anyagiakat tekintve. Nem még 3. Ráadásul ilyen kockázatos környezetben.
Ez mitől lenne irigykedés?:D
"szülei tartották ki, tettek alá lakást, utána a pasijai, most meg a férje."
Itt egy újabb irigykedő. Akinek nincsenek szerető, dolgos szülei, akiknek az az első, hogy segítik a gyereket elindítani az életben, se párja, ezért akinek van, az máris apuci kedvence stb. Szánalmasak az ilyen irigy emberek
10 pontos kérdés:):)!
Jogos:):)!
Én lehet, hogy egyszer, ha ilyen alkalmam adódna, kihúznám a gyufát.
Mi már kb 12 éve gyűjtünk lakásra (előtakarékossági és Fundamenta) de loszarra sem mentünk vele… nekunk van már 2 gyerekünk és pár évvel ezelőttig (2) én is büszkén vállaltam, hogy semmi ilyen szaporodos hitelt nem vettem fel (pedig felvehettuk vna a kicsire 19 őszén a babavarot).
Mivel szerettünk volna alapbol meg egy gyereket megváltozott a velemenyunk.
Nem vagyunk fogyatékosok, főleg nem magunk ellenségei, hogy ne éljünk a lehetőséggel ha már van ilyen... így mi is vettünk fel csokhitelt és babavarot is most nem régen a harmadikra és abból veszünk magunknak egy szép nagy lakast.
Persze tudom, szerinted meg a magadfajta irigy szar szerint jobb lett volna, ha még maradunk további 10evet a lepukkant albinkban a 2 vagy 3 gyerekunkkel és sír a pofank, hogy bezzeg a sok paraszt felveszi a csokot és halomra szüli a gyereket, de nem tettük.
Mi élünk tovább becsuletesen dolgozva és lakbér helyett a hitelt fizetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!