Házavatón illik dicsérni akkor is az új házat, ha az egész hitelből van, és nem tett bele a tulajdonos semmit sem, csak felvette a hiteleket, és bevállalta előre a 3 gyereket?
Jujj de irigy valaki!
Őszintén,mi közöd hozzá hogy hogy szerezték? Semmi! Fogd meg magad, és mindenki érdekében inkább maradj otthon a fenekeden és játsz savanyú uborkát a saját pénzből vásárolt lakásodban.
Jóindulatot esetleg nem vettél mellé, hm?
Én úgy gondolom mint te, ez eléggé tré, főleg akik csak azért válalnak gyereket hogy vegyenek nagyobb hàzat.
És igen a házat lehet dicsérni, mert már más megépitette faszán stb, persze neki úgy fog leesni hogy őt dicséred.
Őszintén én nem dicsérném.
Igen, illik. Ők most egy folyamat elején vannak, sok dolguk lesz még. Vissza kell fizetni a hitelt, meg kell szülni, fel kell nevelni a 3 gyereket, amit vállaltak, nem szabad meghalniuk, lebetegedniük, munkanélkülivé vállniuk, stb. Aki előre spórolt, az már túl van a nehezén, az ismerőseidnek most jön a neheze.
Ha meg ennyire b@ssza a csőröd, minek mész el? De valahol megértelek amúgy, mert én sem szeretem a semmire való rongyrázást, meg a hitelre vagánykodást.
Szerintem is felelőtlenség amit csináltak, de őszintén kinek segítesz azzal, ha odamész és bunkózol? Vissza fogják talán fizetni tőle a kölcsönt? Nem.
Hülyeséget csináltak, de segíteni senkin nem segítesz azzal, ha nem dícséred meg a házukat. Ha előtte mondtad volna, akkor még lett volna értelme, utólag max. azt tudod javasolni, hogy képezzenek biztosági tartalékot, nehogy a bank elvigye ezt a gyönyörű házat, ha egy évig nincs munkàjuk, és dolgozzanak keményen, hogy itt tudják felnevelni a gyerekeiket.
Irigy vagy, látszik az írásodból.
Jól tették, ha van ilyen lehetőség, miért ne élhetnének vele? Inkább maradj otthon ha nem tudsz velük örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!