Házavatón illik dicsérni akkor is az új házat, ha az egész hitelből van, és nem tett bele a tulajdonos semmit sem, csak felvette a hiteleket, és bevállalta előre a 3 gyereket?
A kérdező a tipikus példája az unatkozó, rosszindulatú embernek.
Szerintem ne menj el a házavatóra. Otthon öljön meg az irigység inkább téged!
Nekem nincs még gyerekem, de most komolyan. Ki a francot érdekel, hogy ki miből vette a házát. Ez a mások életében turkálás nálam nagyon kiveri a biztosítékot.
Talán irigy, talán unatkozó, de ezen a mondatodon gondolkozz el:
"Otthon öljön meg az irigység inkább téged!"
Kérdező: igen illik,az hogy miből van a ház teljesen mindegy ebben az esetben.
#24: Nem értelek. Igen,ezt írtam és így gondolom. Irigy nagyon. Neki miért fáj ha valaki hitelt vesz fel? Ő fogja visszafizetni? Komolyan írtam azt is, hogy maradjon otthon inkább. Mert az ilyen képmutató, rosszindulatú emberekkel tele a padlás, akik mások zsebében turkálnak. Majd képes lesz odamenni jópofáskodni. Nemrég tapasztaltam pont ilyet a saját életemben és hatalmas csalódás. Mindenkit mentsen meg a sors az olyan emberektől mint a kérdező. Teljesen őszintén mondom.
És felesleges idézgetned a mondataim mert nem neked szántam.
27
Oké, köszönjük hogy kifejtetted.
Nagyon sokra értékelem hogy megosztottad az életedből ezt az információt.
„ Irigy vagy, látszik az írásodból.“
„ Irigy nagyon“
Eleinte azt hittem ez csak a tizenéves sértett youtuberek, influencerek szövege, ha kritika éri őket. De tévedtem.
Az megvan, hogy attól hogy kritikát fogalmaz meg egy ember valakivel, valamivel szemben, még nem feltétlenül lesz irigy? Az oviban vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!