Mit tehetünk? Négyes társasház közös pincéjébe az egyik tulajdonos ott lakó Édesapja akinek még haszonélvezeti joga sincsen beköltöztetett életvitel szerüen egy hajléktalant. A pincében nincs Wc sem víz. Mit tehetnek a többi tulajdonosok?
Rendőrség.
Utána felönteni egy csomó hypót, zárat cserélni és az idióta papának nem adni kulcsot.
Világos, rendőrség a megoldás,még véletlenül sem az, hogy segítsetek neki hajléktalanszállót találni?
Az eszem megáll komolyan mondom!!!
Itt b@szod a rezet a neten, meddig tartana ugyan szólni neki, hogy ott nem lakhat, de segítetek neki szállót találni.
Esküszöm nem értem én már az embereket.
Min áll meg az eszed te szerencsétlen?
Elolvastad a kérdést?
A házban lakik az öreg fia, eddig együtt laktak egy lakásban, csak a fia beköltöztette az öreget a pincébe, mert valamilyen okból nem működik az együttélés. Nehogy már a ház gondja legyen megoldani a problémájukat, de nem is kötelesek elviselni, hogy valaki ott terjessze a fertőt víz és vécé híján.
Igenis a rendőrséghez kell fordulni, ők majd visszateszik az öreget a bejelentett lakásába, vagy elhelyezik hajléktalanszállón.
Nem a lakók dolga megoldani a családi problémákat!
Kérdező!
Miért kell ezzel január 4-ig várni?
"Beköltöztetett egy hajléktalant."
Én nem úgy értelmeztem, hogy a saját apját, hanem egy idegent.
Igazad van, lehet így is értelmezni. Viszont a Kérdező 4-es válaszából más derül ki, de ki tudja?
A lényeg, hogy a rendőrség dolga a probléma megoldása - nem kell ettől rettegni, nem fogják felakasztani a hajléktalant, legyen az bárki is - hanem eljárnak, hogy ne egy hideg pincében csövezzen, víz és vécé nélkül.
Mellesleg tudok olyan házról az utcánkban, amit a beköltöző hajléktalanok leégettek, mert tüzet gyújtottak a pincében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!