Szerintetek ki tudja adni újra azt a lakást a Zöldlomb utcában a tulajdonosa, ahol az az ember megölte magát és a családját?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor csinálni?2019. aug. 26. 20:27
3/12 anonim válasza:
Ki tudja. Sok embert nem érint ez meg, a legtöbben meg se kerdezik, vagy nem fogjak tudni, mi történik ott. Ha meg akkor derül ki, mikor már ott lakik, 50-50% hogy kikoltozik e. A szomszédban par eve meghalt 1 fiatal férfi a lakasban. A hagyatéki tárgyalás után pillanatokon belül elkelt, és azóta is az lakik ott, aki megvette.
4/12 anonim válasza:
Mert ettől lakhatatlanná vált vagy mi? :O
5/12 Koplárovics Béci válasza:
Mire a rendőrség feloldja a zárlat alól, addigra senki sem fog emlékezni, hogy meghaltak ott, ilyen a mai világ. Legfeljebb majd a szomszédoktól megtudják később.
6/12 anonim válasza:
Persze. Azon az úton is végigmész ahol már egy csomóan meghaltak.
7/12 anonim válasza:
Ki foga tudni adni, csak nem nekem. Én ilyen lakást nem vennék ki, zavarna.
Pedig nem vagyok babonás....de mégis.
Hiszek a hely "szellemében" (nem a szellemekben!:) ha belépek valahova rögtön megfog, vagy taszít a hangulata.
Nem hiszem, hogy egy családirtásnak, öngyilkossággal tetézve jó kisugárzása lehet.
8/12 anonim válasza:
Biztosan ki tudja majd,bár én ki nem venném az már biztos.Mindig lenne bennem egy rossz hangulat,már önmagában a hideg futkosna a hátamon,hogy ott halt meg egy egész család.:( borzasztó tragédia egyszerűen.A közelébe se mennék annak a lakásnak.:(
9/12 anonim válasza:
En siman kivennem,ha azon a kornyeken keresnek. Kit erdekel,mi tortent ott elottem??? Az szamit,h koltozheto es kesz.
Sot,ha arengedmenyt kapnek,meg a hullakat is szivesen eltakaritanam mashova.
10/12 anonim válasza:
Ez nem amerika, hogy köteles vagy tudatni hogy meghalt valaki a lakásban :D
Mit fog csinálni vele szerinted, hagyja veszni egy hülye albérlő miatt?
Csináltat egy nagytakarítást, talán átfestet, pár napig szellőztetés, és kiadja egy kis idő múlva újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!