Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecen miért ennyire lepukka...

Debrecen miért ennyire lepukkant, putri város?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
70%
50: Remélem nem a népszámlálásból. Azok a statok semmit nem érnek.
2021. aug. 8. 17:42
 52/73 anonim ***** válasza:
100%

"A buszvégállomás mióta családiház"

Az csak egy állomás, lakni mész oda, vagy mi? Igen, nem egy bécsi buszvég. Oszt akkor mi van? :D

"A lepukkantság akkor is lepukkantság, ha egy családiház a lepukkant."

Ok, nincs több kérdésem.

"A hozzászólásod második részére pedig a 43-as válaszomat ajánlom, ha tudsz olvasni."

A kérdező kérdése az volt, miért ennyire lepukkant Debrecen. A válasz az, hogy semmiért, mert nem lepukkant. :) Max sok helyen falusias, és köré építették az utóbbi évtizedekben a modernebb részeket. Ezért fura hogy egyik utcáról a másikra változik a "stílusa". Ha akarok lepukkant dolgokat mondani, akkor előbb mondom Pestet, vagy Miskolcot. Igen, Debrecenben is vannak ilyen részek, tudom, de bőven nem annyi, hogy lepukkantnak nevezzük az egész várost.

2021. aug. 8. 17:45
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Deee annyira szép a Mikolci egyetem, tehát akkor Debrecen lepukkant a logika
2021. aug. 8. 17:49
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Debrecen a lakosság 0,64% vallotta magát rejtett erőforrásnak 2011-ben.

Miskolc a lakosság 3,24% vallotta magár rejtett erőforrásnak 2011-ben.

Országos tekintetben megyei székhelyek közül Debrecenben a legalacsonyabb az erőforrások száma.

Miskolcban a 2. legtöbb az erőforrások száma, egyedül Salgótarján tudott rosszabb számokat produkálni, 5,38%-al.

Tegyük hozzá ennél többen vannak de papíron már ennyi elvolt ismerve 10 évvel ezelőtt,és a 2001-es számokat elnézve Miskolc 2,21%--->3,24%

Debrecen 0,53%--->0,64%

Egyértelmű hol lett nagyobb növekedés.....

2021. aug. 8. 17:54
 55/73 anonim ***** válasza:
66%
Mivel az orkok jóval hatékonyabban szaporodnak ezért előbb vagy utóbb minden városban megjelennek. Sőt ha nem lesz ellenük valami drasztikus lépés eakkor lassan ők lesznek majd többségben. Debrecen se kivétel ez alól, bár jelenleg még egész jó a helyzet mondjuk Miskolchoz képest.
2021. aug. 8. 17:59
 56/73 anonim ***** válasza:
70%
Elkezdtek keveredni a környéken a magyar lányokkal,már a legtöbb cigány a fiúja
2021. aug. 8. 18:01
 57/73 anonim ***** válasza:
18%
Nem értem mi köze Debrecenhez Miskolcnak. Egy város saját jogon is tud putri lenni.
2021. aug. 8. 18:30
 58/73 anonim ***** válasza:
95%

a 45-ös csávóka összeszedett évekkel ezelőtti képeket.

A Bethlen utca már nem így néz ki, a kerítéseket rendbe tették. Az egy hatalmas minőségi építési telek, oda olyan épület fog épülni, ami nagyot fog szólni...

Ami jogos szégyenfolt az a Don-kanyar kocsmai épülete - a tulajdonossal képtelenség megegyezni.

A Nyíl utca, a Rakovszky utca a rég Debrecent idézik - nem tartom szépnek, de az nem ember aki a múltját megtagadja.

Különben van egy debreceni képviselőjelölt (remélem megy a levesbe!) aki módszeresen úgy akar érvényesülni, hogy a városa ellen harsonázik. Még nem nevesítem, de ha eljön az ideje minden véleményét közzé teszem!

Debrecennek nincs semmilyen természetes adottsága, mint Szegednek a Tisza, Győr folyói, Pécs hegyei, Miskolc környéke és a Bükk!

És mégis Debrecen vezeti a sort minden tekintetben...

2021. aug. 8. 19:19
 59/73 anonim ***** válasza:
18%
60-as A Bethlen utcai bontási terület mióta is áll ott üresen a belváros kellős közepén? Csak a google-re tudok hagyatkozni amely szerint már 2011-ben is olyan volt, de valószínűleg már előtte is jópár éve, tehát legalább 10 éve ott áll üresen, de inkább 20. Ez szerintem már önmagában is egy oltári nagy szégyenfoltja a városnak. Persze ha majd egyszer épül oda valami az nagyot fog szólni, miután minden városvezető megkapta a 20%-át. Ezek csak kiragadott példák voltak, pár perc alatt szedtem össze, nem kell sokkal jobban keresgélni, hogy ennél jóval több lepukkant, putris helyet találjunk Debrecenben. Ezt a képviselőjelöltes mondatodat nem igazán tudom hova tenni, szerinted a kérdező, vagy esetleg én egy politikai mozgalom részesei vagyunk? Szerintem Debrecen leginkább költekezésben vezeti a sort, viszont ez nincs arányban a városban lévő állapotokkal.
2021. aug. 8. 22:37
 60/73 anonim ***** válasza:
95%

Felmerül bennem a kérdés - olvasva a válaszokat - , hogy a fikázók jártak-e már valaha Debrecenben?

Épül a BMW gyár, nemsokára megújul az állomás környéke, úthálózat, ha jól tudom.

A belvárosban ott a Fórum rengeteg üzlettel, a Modem, a főtér a nagytemplommal, műemlék épületek, és modern irodaházak is. Főnix csarnok nagy befogadóképességgel, a Forest Office ami egy hatalmas, modern irodaház, jót tesz a városképnek.

Folyamatosan épülnek az új lakások, az elmúlt években új közterületek is jöttek létre.

A nagyerdő is teljesen megújult pár éve, sokkal jobb lett, nem is tudom Budapesten és Debrecenen kívül van-e még olyan város az országban, ahol ekkora erdőy park rész lenne. Itt a DVSV új stadionja, ami kb. a Fradi stadionjával van egy szinten, a befogadóképessége is nagy. Egyeteme a legnagyobb kapacitású a vidéki egyetemek közt az országban. Kb. 30 ezer egyetemista van, a város vonzáskörzetével együtt 250 ezres lakosságot tudhat magának, ebbe beleértve a szomszédos településeket. Nagyon jó az infrastruktúra is.

Szeretne sok város ennyire putri lenni Magyarországon.

2021. aug. 10. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!