Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecen miért ennyire lepukka...

Debrecen miért ennyire lepukkant, putri város?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
A nagyállomásnál az aluljáróban meg olyan szag van mint a csatornában
2021. aug. 7. 09:33
 22/73 anonim ***** válasza:
37%
Szetintem még Miskolc is 10x modernebb, szebb. Nagyon ótvar hely Debrecen. Az egyetem is csúnya, romhalmaz... Elhanyagolt bivalybasznádi falu feelingje van az egész városnak.
2021. aug. 7. 12:18
 23/73 anonim ***** válasza:
92%
23: nem jártál még a new yorki metróban: ott még patkányok is rohangálnak a sínek között...
2021. aug. 7. 12:19
 24/73 anonim ***** válasza:
66%

Miskolc???

Az egy putri rengeteg a rejtett erőforrás.

2021. aug. 7. 12:24
 25/73 anonim ***** válasza:
72%
"Szetintem még Miskolc is 10x modernebb, szebb." - Miről beszélsz, nyomika?!
2021. aug. 7. 12:28
 26/73 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenkinek más a szép. Pestet is csak az tudja értékelni szerintem, aki olyan környéken él, vagy csak kirándulni megy oda, a legszebb részekre. De ahol az átlag ember jár, az putris, én konkrétan ott a város bizonyos részein x-ből y-ba félek nőként egyedül menni, mert többször is ért már rossz élmény.

Miskolcon is voltam már, sokat, de egész végig azt éreztem, mintha vissza mentem volna a szüleim idejébe. Ahhoz képest Debrecen belvárosa egy közép-európai fényűző városnak tűnik nekem. Én és pont azt szeretem benne, hogy egyik utca kertváros, hallod a csirkéket meg a disznókat, 2 perccel később már fenn vagy a villamoson, és csodálhatod a sétáló épületeit, élvezheted a hangulatát, ami egészen Nyugat-európai.

Utoljára élvezni élvezni egy várost, ugyanúgy mint Debrecent, csak Baját, és Pécset voltam képes. Nyilván ott is vannak rosszabb helyek, de maga a központi részei a városoknak nagyon hangulatosak.

2021. aug. 7. 12:37
 27/73 anonim ***** válasza:
27%

Akkor szerintem ti nem jártatok Miskolcon. Ott sokkal több minden van, modernebbek az épületek, van élet. Az egyetem is szebb.

Debrecen egy nagy lepukkant falu. A fürdőn kívül semmi jó nincs ott.

2021. aug. 7. 12:49
 28/73 anonim ***** válasza:
88%

29

De igen, jártunk. Csak más az ízlésünk. Modernitást én pl Miskolccal nem hoznám össze, de oké, különbözőek vagyunk.

2021. aug. 7. 12:59
 29/73 anonim ***** válasza:
93%

Nekem Miskolc a szocializmust jutatja eszembe,mintha 40-50 évet mentem volna vissza az időbe. Etnakai arányok sem tetszenek,elképsztően sok a cigány,bármelyik városunkhoz viszonyítva az országban.

Talán csak Salgótarján gázabb a megyei jogú városok közül vagy Szekszárd

2021. aug. 7. 13:02
 30/73 anonim ***** válasza:
14%
A legszebb Campus Miskolcon van.
2021. aug. 7. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!