Miskolc???
Az egy putri rengeteg a rejtett erőforrás.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenkinek más a szép. Pestet is csak az tudja értékelni szerintem, aki olyan környéken él, vagy csak kirándulni megy oda, a legszebb részekre. De ahol az átlag ember jár, az putris, én konkrétan ott a város bizonyos részein x-ből y-ba félek nőként egyedül menni, mert többször is ért már rossz élmény.
Miskolcon is voltam már, sokat, de egész végig azt éreztem, mintha vissza mentem volna a szüleim idejébe. Ahhoz képest Debrecen belvárosa egy közép-európai fényűző városnak tűnik nekem. Én és pont azt szeretem benne, hogy egyik utca kertváros, hallod a csirkéket meg a disznókat, 2 perccel később már fenn vagy a villamoson, és csodálhatod a sétáló épületeit, élvezheted a hangulatát, ami egészen Nyugat-európai.
Utoljára élvezni élvezni egy várost, ugyanúgy mint Debrecent, csak Baját, és Pécset voltam képes. Nyilván ott is vannak rosszabb helyek, de maga a központi részei a városoknak nagyon hangulatosak.
Akkor szerintem ti nem jártatok Miskolcon. Ott sokkal több minden van, modernebbek az épületek, van élet. Az egyetem is szebb.
Debrecen egy nagy lepukkant falu. A fürdőn kívül semmi jó nincs ott.
29
De igen, jártunk. Csak más az ízlésünk. Modernitást én pl Miskolccal nem hoznám össze, de oké, különbözőek vagyunk.
Nekem Miskolc a szocializmust jutatja eszembe,mintha 40-50 évet mentem volna vissza az időbe. Etnakai arányok sem tetszenek,elképsztően sok a cigány,bármelyik városunkhoz viszonyítva az országban.
Talán csak Salgótarján gázabb a megyei jogú városok közül vagy Szekszárd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!