Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ezek normálisak?

Ezek normálisak?

Figyelt kérdés
Annyi történt , hogy a mai nap folyamán meglátogattuk Debrecent barátnőmmel.Találkozni akartunk , egy közeli ott élő barátunkkal , és még vártunk rá barátnőmmel viccelődtünk , mert mindig késett az az illető egész életében akire várunk.Barátnőm az ölemben ült , majd ahogy elvoltunk , egy idősebb házaspár kiüvöltött az ablakon mert mi elméletileg “Csendet háborítunk”.Ezt hallva elsőnek értetlenül áltunk a dolog mellett , majd úgy gondoltuk , hogy a könyebb utat választva bocsánatot kérünk.Majd ahogy ezt hallotta a házaspár , mintha valami kattant volna bennük.Konkrétan le lettünk üvöltve , hogy mi a padon “Szexelünk” csak amiatt , mert barátnőm az ölembe ült.Utánna viccnek gondoltam ezt így nagyon nem foglalkoztam a dologgal , de rá 5p-re megint üvöltve ezt jelentették ki.Azt kaptuk , hogy ha nem takarodunk el 5p-en belül rendőrséget fognak hívni , ami pénz büntetést von magaután.Hallva ezt mondtam , hogy mivel édesapám rendőr teljesen tisztában vagyok minden ilyen dologgal.Errefel arra lettünk figyelmesek , hogy az idős házaspár konkrétan fényképet csinált egyből elszakadt a hurok.Semmi olyat nem mondtam azon kívűl , hogy “Ez személyi jogok megsértése , szóval ebben a helyzetben maximum maguk jönnének ki rosszabbul”.Ahogy ez elhangzott a pár személyeskedni kezdett.De olyan szinten , hogy nem tűrtem tovább , és visszaszóltam.Mind ezt hallva a szomszédjuk is értetlenül állt a dolgok mellett , mivel nem értette azt , hogy mi azzal a baj , ha ülünk a padon.Majd a csodálatos szidalmazó nő házastársa lejött , majd tovább fenyegetőzött , majd barátnőmre terelte ezeket.Utánna kellő boldogsággal kihívta a rendőröket ránk , és egy gyors igazoltatáson kívűl nem ment más.De a poén része az most jön.Mi lettünk elküldve , mert KÖZTERÜLETEN ültünk a padon barátnőmmel.Megkértem a rendőröket , ha már el lettünk küldve legalább a képet töröltessék ki velük , de a rendőr ezzel nem foglalkoztatva egyre agresszívabban elküldött , így inkább elmentünk.A mai modern világban még ekkora a kivételezés?
tegnap 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Konkrétan mi történt? A padon egymásba fonódva nyaltátok-faltátok egymást? Így még érthető is lenne, hogy ez valakit felháborít.
tegnap 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Még azt se mondható.Ült az ölembe , és viccet csináltunk abból , hogy megint késik a barátunk.Ennyi volt konkrétan.
tegnap 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem normálisak. Nincs jobb dolguk, keresik kibe lehet belekötni. A rendőrök sztem azért küldtek el titeket, hogy 10 perc múlva ne telefonáljon nekik megint ez a nagyon okos pár és ne kelljen a semmiért kimenniük.
tegnap 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk ti sem vagytok normálisak, hogy ahelyett, hogy simán csak elsétálnátok nekiálltok ugyanolyan proletár stílusban vitatkozni egy rakás hülyével.
tegnap 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Állítólag a debreceni rendőrök messze h--lyébbek a magyar átlagnál. Szóval az elküldést akár ez is magyarázhatja.

Ami a kötekedő párt illeti, egyszerűen 200e ember között akad néhány idióta. Sajnos, ti pont az ő ablakuk alá ültetek.

ma 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!