Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha vettünk egy...

Mit tegyek, ha vettünk egy családi házat, de egyre jobban félek, nehogy magányos legyek?

Figyelt kérdés
Itt a lakótelepen van sok barát, félek, hogy az új helyen nem lesznek új barátok. Budapest agglomerációba költözünk, főleg 15 hónapos kisfiam miatt. Kertes házban nőttem fel, de nagyon társasági lény vagyok, és itt sok a jó szomszéd, ismerős, baba és kutya miatt. Szeretnék ott is beilleszkedni, de félek, már 30-asként ez nehezebb...

2021. aug. 3. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nehezebb, ott is lesznek szomszédok, kisbabák, kutyák.
2021. aug. 3. 20:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem írni, hogy itt is lassan alakult ki, de teljesen beilleszkedtünk, mert sok a hasonló korú kisgyerekes, kutyás, jó környék. A ház is jó helyen van, és a helyhiány miatt megyünk, meg hát mégiscsak jobb ott egy gyereknek, kutyának is. De félek, tartok nagyon ettől, befogadnak-e, meg hogyan lehetne ismerkedni.
2021. aug. 3. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Azért az agglomerációban nem nézik ki úgy az újonnan érkezőket, mint mondjuk egy békési faluban. Simán menni fog a beilleszkedés, hiszen nagyon sok fiatal, gyermekes család költözik ki Budapestről. Ne aggódj emiatt!
2021. aug. 3. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudom, nem így működik, de úgy lenne a legjobb, ha a két szomszéd valami korodbeliek lennének, esetleg egy hasonlóan idős gyerekkel. Akkor tutira menni fog a beilleszkedés. Ha valami begyepesedett öregasszonyt fogtok ki, akkor már nehezebb lesz :/ De szurkolok!
2021. aug. 4. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hogyan alakult az életetek, beilleszkedtetek? Jó ott lakni?

Mi most vettünk házat, nemsokára költözünk és nagyon félek a változástól, pedig nagyon akartam.

2023. júl. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!