Lakóhely magányos tanyán, esetleg lakókocsiban?
Figyelt kérdés
Milyen az, ha valaki hosszabb távon egy magányos helyen lakik pl.: egy pusztaság közepén egy házban vagy egy lakókocsiban? Nem egyhangú az ilyen élet (akár megvan az alapvető közmű, akár nem)?2016. nov. 6. 21:44
1/6 anonim válasza:
Attol fugg, hogy pl dolgozik e a varosban de kint el egyedul vagy pl nyaral vagy eltolt par evet mert pl osszegyujtott annyit hogy elvegetaljon ott. (Szerintem osszessegeben erdekes)
2/6 anonim válasza:
Én laknék így. Bár inkább hegyvidéki környezetben, erdőszélen, mintsem pusztán, annak számomra nagyobb varázsa van. Nekem nem egyhangú, állandóan pörög az agyam, a nyugodt, magányos légkörben meg le tudom írni, rajzolni, festeni, akár programozni (utóbbihoz persze Net is kell).
3/6 anonim válasza:
azok akik használják a magányos szót azoknak nem való de aki szeretnek egyedül lenni azoknak jó választás lehet
4/6 anonim válasza:
Egy falu széli szomszédmentes házban nőttem fel és nagyon boldog gyerekkorom volt ott. A szomszédos tanyára is gyakran kijártam ahol a rokonom lakott egy erdei tisztáson. Nekem mindkét hely maga volt a paradicsom, az utóbbi egy arborétumra hasonlított. Sosem unatkoztam, motorozhattam amikor akartam, szelíd állataink voltak. És nagyon egészségesen éltünk, tiszta volt a levegő, a kutakban nagyon jó víz volt és a kertben valódi bio élelmet termelhettünk két családnak is. És nem utolsó sorban a rezsimentes háznak is megvolt a maga varázsa, mikor a villanyon kívül semmiféle számlafizetés nincs. Nem tagadom hogy vagy oda költözök vissza vagy hasonló helyen akarok megöregedni és nem városon. Az a csend csak a zajos városból odatévedőnek tűnik szokatlannak.
5/6 anonim válasza:
Nègyes; valami ilyesmire vágyom, mert már szètmèrgezett az emberisèg. Műanyagot ègetnek, a tej kamu, a víz kamu, a kenyèr kamu ès a vègeredmèny egy energiátlan zombi lèt...emellett mindent megszabnak ès szinte már semmit sem lehet. Enyhèn szólva csalódott vagyok.
6/6 anonim válasza:
Hol laksz most, kérdező? Változtattál? Mik a terveid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!