Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek miért van az hogy...

Natalie99 kérdése:

Szerintetek miért van az hogy magányos vagyok pedig vannak barátaim?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Mindig is voltak barátaim de úgy érzem valamiért hogy nem elég.Pedig tényleg jó barátok megbeszélhetek velük bármit és mégis szabad perceimben elmerengek mindig hogy nekem miért nincsenek barátaim mikor vannak. Kérlek segítsetek nem tudom mi bajom van.

2016. nov. 4. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Hitegeted magad.

Hagyd el hiedelem és babylon világát.

2016. nov. 4. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Van párkapcsolatod? Ha nincs akkor lehet hogy ez a problémád, csak nem tudsz róla vagy nem akarod elmondani. Vagy az lehet a probléma hogy nem neked valóak, nem törődnek veled annyit, stb... Erre az a megoldás hogy próbálj keresni egy olyan embert aki mindig veled van, teljesen megért, megnyugtat ha baj van. És hidd el, nem olyan nehéz kifogni az ilyen kedves embereket, csak jól kell időzíteni! ;) Legyél pozitív, tudom hogy nem könnyű de egy idő után megszokod és könnyebben fogod venni az akadályokat!
2016. nov. 4. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Én is pont ugyanígy vagyok vele. Hiába töltök sok időt a barátaimmal, mikor valami dolguk van, és egy kicsit egyedül vagyok, nagyon magányos vagyok.
2016. nov. 4. 11:03
 4/4 anonim válasza:
Több időt kéne magaddal töltened, meg kell tanulnod szeretni egyedül is időt tölteni. Találnod kéne olyan hobbikat, amikkel el tudod magad foglalni, amikor egyedül vagy. (Írás, olvasás, festés, futás, bármi.)
2016. nov. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!