Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki hasonlóan magányos?

Valaki hasonlóan magányos?

Figyelt kérdés

Egy hete jöttem ki tesómhoz Máltára, lakni, dolgozni. A legnagyobb bajom, hogy otthon hagytam az életem legfontosabb embereit és emiatt iszonyú bűntudatot érzek. Legszívesebben hazamennék már most. Tesóm azt mondta ,hogy mehetek ha úgy érzem, nem probléma, de én mégse akarom itt hagyni vagyis de, de nem akarom megbántani ezzel. Már 19-én mehetnék haza és várom nagyon.

Iszonyat depressziós lettem egy hét alatt és ez már csak rosszabb lesz. Minden este sírok és mindent megbeszélek tesómmal, de nem lesz jobb csak rosszabb. Minden nap órákat telefonálok a legjobb barátommal és ez se segít csak lehúúz.

Nem tudom mit tegyek tényleg, legszívesebben hazamennék, de nem akarom csak így feladni. Valakinek valami jó tanács, tapasztalat??

2016. nov. 6. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt csak így tudod megoldani. Ne aggódj, biztos jó tesód van, meg fogja érteni. Esetleg megbeszélhetnétek hogy egyik héten/hónapban te mész másikban ő jön.
2016. nov. 6. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez biza erős honvágy. Ha lelkileg rossz akkor menj haza, mert csak tönkreteszed magad!
2016. nov. 6. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire honvágyad van, akkor szerintem nincs értelme, hogy kint szenvedj.
2016. nov. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!