Házat szeretnék venni, de városon túl drágák ezért falvakban néznék.
Milyen normálisabb falvak vannak, ahol nem utálják az újonnan betelepülőket? Ahol nem bámul mindenki mint a birka, hanem a saját dolgukkal foglalkoznak, a szomszéd pedig nem hiszi azt hogy az én házam is az övé, mert ő "őslakos" és alapból több joga van mindenhez mint nekem?
(eddig sajnos ilyen tapasztalataim voltak falun)
Főleg Borsodban keresek, de Heves, Hajdú-Bihar megyék is szóba jöhetnek.
2021. júl. 31. 15:22
1/8 anonim válasza:
Mindehol lesznek bunkó emberek kinek ezért kinek azért.
Zagyvaszántó, Apc,Petőfibánya
2021. júl. 31. 15:23
2/8 anonim válasza:
Ezt jól leírtad, tényleg ez van a legtöbb faluban, az én szomszédom is úgy járkál a kertünkben néha, mintha az övé lenne. 30 éve van a szomszédban, én csak 1.5 éve vagyok itt.
2021. júl. 31. 15:27
3/8 anonim válasza:
Hát ezt így nehéz megmondani..én egy olyan faluban élek ahol mindenki leszar mindenkit,max köszönünk egymásnak aztán ennyi (itt is pletykálnak azért de kit érdekel)...meg amúgy is kevesen vagyunk...sajnos ez a hely nem opció nálad a leírtak alapján.
Amúgy nem kell félni ha te nem b..ogatod a többi embert ők sem nagyon fognak,bárhova is mész.
2021. júl. 31. 15:32
4/8 anonim válasza:
A munkám miatt járom az országot immárom 24 éve és én is azon a véleményen vagyok, hogy mindenhol lesz legalább egy idegesítő, bunkó ember.
2021. júl. 31. 15:39
5/8 anonim válasza:
szerintem inkább húzzál vissza pestre, mindenki jobban jár
2021. júl. 31. 15:48
6/8 anonim válasza:
Nincs olyan hely ahol nem lesz bunkó ember. Amikor költöztünk amúgy nem találkoztunk ilyennel, nem néztek ki mert újak voltunk. Szerencse kérdése az egész. Amúgy ház nézés során figyeld a szomszédot, egy rossz szomszéd mindent tönkre tud tenni
2021. júl. 31. 15:49
7/8 anonim válasza:
Azért néznek úgy az újonnan betelepülőkre, mert aztán ők nem tudnak beilleszkedni, és mindenem kárognak. Holott ha vki kiköltözik falura, akkor igenis alkalmazkodni kell az ottani szokasokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!