Kecskemét vagy Szolnok az élhetőbb, normálisabb, biztonságosabb, barátságosabb város?
Tényleg, mi a baj Szolnokkal? Máshol is csak szidják. Veszélyes, rossz a közbiztonság? Vagy csak rondák az utcák, épületek? Nincsenek jó vásárlási lehetőségek?
Szolnokon még sosem jártam, Kecskeméten igen, az nekem is tetszett egyébként.
Szolnok:
Semmi nincs. Alig van munka, szòrakozási lehetősèg.
Csùnya. Barátságtalan.
Nem jò a közbiztonság, nagyon nem...
Hirtelen ennyi.
Kecskemèt szebb, èlhetőbb :)
Szolnoki voltam 20 keserves èvig.
#4: Szolnokot nehéz szavakba önteni így, de egy kicsit talán ilyen idős (főként Fideszes) proli társadalom fellegvárához hasonlítanám.
Kecskemét sokkal fiatalosabb és fejlődő. Valószínűleg a Mercedes gyár ott léte is kicsit javított a tendencián mert odavonzza a fiatal munkaerőt.
Szolnok nagyon sokat fejlődik mostanaban.....igaz, télen egy kicsit barátságtalan, de nyaron nagyon kellemes.
Nemrégiben újítottak fel tobb utat es járdát.
Pár helyen építések, újítások zajlanak, de szerintem nyaron meg tobb lesz. Igaz hogy nincs sok bolt, de Kecskeméten sincs sokkal tobb…
En szeretek itt elni :) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!