Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy egy kicsit...

Mit tegyek, hogy egy kicsit normálisabb legyek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.

Iszonyú rendetlen vagyok, feledékeny, még a határidőnaplóm is elhagyom. Gyűlölöm magam, úgy ahogy vagyok, rossz tanuló, lusta stb.

Minden elfelejtek, ezért mindenki azt hiszi, hogy szarok a kéréseire, de nem, csak idióta vagyok és elfelejtem.

A szüleimnek egy csalódás vagyok, és kezdek már belefáradni.

Kellene valami motiváció, vagy bármi, ami felráz ebből a lustaság/tunyaságból.

Kellene valami, ami segít rendet tartani, stb. A határidőnaplót már próbáltam, elhánytam valahova második nap, és azóta sem tudom, hol van.

Tudom hogy borzalmas vagyok, kérlek ne savazzatok, és tudom, hogy ez csak rajtam múlik, de egyszerűen mar annyiszor próbáltam, de elveszít em minden motivációmat pár nap múlva....

Kérlek valaki, akinek bevált valami? Szeretnék megváltozni, nem megy

2021. máj. 12. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Motiváció? Ismerd meg a Bibliát!

1János 2:17."A világ elmúlóban van s ugyanígy a kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi megmarad örökké."

2021. máj. 13. 09:09
 2/2 anonim válasza:
Hat nem kell csinalnod semmit. Fogadd el hogy ilyen vagy. Szerintem ha ezzel nem törödsz akkor minden rendbe fog jönni magatol. Ajanlom emellet eggy HOMOPATIKUS felkereseset .Szerintem ne nagyon törödjel azzal hogy milyen vagy es ne hibaztassad magad. Inkabb sokat setaljal .Sokat mozogjal es jol aludjal. A baratok fontosak .
2021. máj. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!